Kom och träffa UCLA Extension hos Blueberry den 4 mars!

Onsdagen den 4 mars har du chansen att träffa en representant från populära UCLA Extension på Blueberrys kontor i centrala Stockholm. Universitetet erbjuder många prisvärda och yrkesinriktade certifikat inom bland annat Acting, Real Estate, Marketing och Fitness. Utbildningarna passar både dig som kommer direkt från gymnasiet eller som redan har en del arbetslivserfarenhet men vill spetsa kunskaperna inom ett specifikt område.

Du studerar i hjärtat av soliga Los Angeles och efter avslutat certifikat finns även möjlighet till OPT vilket innebär att kan stanna kvar och arbeta i USA under ett år. På eventet får du all praktisk info du behöver gällande skolan, utbildningarna, studentlivet i Kalifornien, ansökningsprocessen, CSN och visum.

Läs gärna mer om tidigare studenters upplevelser på UCLA Extension här.

Vad: Presentation om UCLA Extension och hur Blueberry kan hjälpa dig.  
När:
Onsdagen den 4 mars med start klockan 18.00. Vi räknar med att presentationen tar cirka en timme och därefter går det bra att stanna kvar och ställa frågor och mingla med andra studenter om man vill.
Var: Blueberrys kontor, Karlavägen 104 i Stockholm.

Vi bjuder på kanelbullar och bubbel!

Är du intresserad av att veta mer om UCLA Extension? Anmäl dig till eventet genom att maila Sofia på sofia@blueberry.nu.

Hoppas vi ses!