Portfolioevent – Hur du skapar en attraktiv portfolio & kniper drömjobbet i designbranschen!

Vill du arbeta i designbranschen men undrar hur du ska gå tillväga? Onsdag den 24:e mars anordnar Blueberry ett portfolioevent i samarbete med den välkända designskolan Istituto Europeo Di Design (IED).

En representant från IED berättar om skolan och svarar på frågor om designstudier, tidigare studenten och grafiska designern Ida Kvist kommer medverka direkt från Florens och dela med sig om sin tid som designstudent, ge tips och råd för dig som funderar på att studera design och sist men inte minst – berätta hur du skapar en attraktiv portfolio för att knipa drömjobbet!

I samband med eventet får du chans att delta på en designworkshop som innebär att du skapar en moodboard och publicerar på din Instagram. Som tack för ditt deltagande får du värdefull feedback på din design från IED. Mer information om detta får du under portfolioeventet och om du väljer att delta får du även ett Certificate of attendence som du kan ha som en extra merit på ditt CV eller på din LinkedIn.

Tid: Onsdag den 24:e mars, kl. 17.00-ca 18.00.

Plats: Online via denna länk. Föranmäl dig gärna via formuläret nedan för att motta en påminnelse via mail.

Vad: Lyssna till den framgångsrika alumnen Ida Kvist som tidigare studerat på IED och berättar kring sin tid på skolan, livet i Milano och Florens, samt ger tips på hur du skapar en portfolio som ger dig drömjobbet! Blueberry informerar även om designstudier och ansökningsprocessen samt hur Blueberry kan hjälpa dig. Eventet är kostnadsfritt!