Inspireras av en inredningsdesigner och få tips om hur du skapar en attraktiv portfolio

Vill du arbeta i designbranschen men undrar hur du ska gå tillväga? Torsdag den 23:e mars anordnar Blueberry ett portfolioevent i samarbete med en designer och den välkända designskolan Istituto Europeo Di Design (IED).

Den yrkesverksamma inredningsdesignern Emma Wanner deltar live via video från Milano och berättar om tiden som designstudent och ger tips och råd för dig som funderar på att studera design. Under eventet får du tips på hur du skapar en attraktiv portfolio för att komma in på en designutbildning eller knipa drömjobbet! Blueberry informerar även om hur du går tillväga när du vill studera design och en representant från IED kommer hålla en presentation om skolan och svara på frågor om designstudier i Italien och Spanien!

Workshop – Du som deltar på plats på eventet får chans att medverka på en spännande designworkshop!

Tid: Torsdag den 23:e mars, kl. 17.00-ca 18.00 (workshopen startar efter presentationen)
Plats: Karlavägen 104, Stockholm, samt online via denna länk. Föranmäl dig gärna nedan, särskilt om du deltar på plats då vi bjuder på fika.
Vad: Lyssna till en designer som tidigare studerat på IED och berättar kring sin tid på skolan, livet i Milano, samt ger tips på hur du skapar en attraktiv portfolio! IED informerar om skolan och Blueberry berättar om ansökningsprocessen och hur du går tillväga för att studera design utomlands!