En ny spetsutbildning inom Digital Marketing i Australien!

Under sommaren har vi utökat vårt utbud med en ny spännande skola. Populära IT- och mediaskolan Academy of Information Technology som vi har arbetat med under en längre tid har nämligen fått en systerskola – The Left Bank School. De öppnade nyligen upp möjligheten för internationella studenter att studera på deras campus i centrala Sydney eller Brisbane.

The Left Bank School erbjuder studenter en spetsutbildning inom Digital Marketing med fokus inom SEO, Content och Sociala Medier. The Left Bank School har gjort allt för att deras studenter ska vara redo för arbetslivet när de är klara hos dem. Detta gör dem genom att erbjuda studenter praktisk utbildning i mindre grupp av lärare som är verksamma inom det ämne som de undervisar inom. För studenter som är intresserade av att ta en Bachelor Degree finns även möjligheten att fortsätta sina studier på Torrens University och få en Bachelor of Business Degree. The Left Bank School har även utvecklat en Client-Connect program för företag och organisationer i Brisbane och Sydney, genom detta program får studenterna möjlighet att öva på riktiga case för företag om hur de ska optimera sin plats på internet och hur de bör använda sig av digitala marknadsföringsaktiviteter. Detta gör att för ett mindre kurspris får du en djupgående utbildning inom Digital Marketing som gör dig redo för karriären!

Läs mer om The Left Bank School i Australien här! Påbörja studierna redan i november om du vill. Vi hjälper dig hela vägen.

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator