Blueberry College & Universitet söker nu 

Blueberry College & Universitet rekryterar studenter på uppdrag av college och universitet i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Europa och Asien. Vi är 10 anställda och delar trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm med vårt systerföretag Blueberry Språkresor/Go Explore.

AREA MANAGER – vikariat

Då en av våra nuvarande Area Managers kommer att studera utomlands på UCLA under 9 månader söker vi nu en vikarie till tjänsten. Det kan finnas chans till fast anställning efter vikariatets slut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för kontakt med studenter/ungdomar i Sverige genom studierådgivning på vårt kontor, via telefon, mail och informationsmöten.
  • Ansvara för studentadministration till ett visst antal college och universitet, främst i USA men även andra delar av världen.
  • Som Area Manager jobbar du också nära våra utländska partners för att bibehålla och stärka vår relation med dem samt att se till så att ansökningarna fungerar så smidigt som möjligt.

Kvalifikationer:
Eftersom det är mycket administration är det viktigt att du arbetar strukturerat och tycker om att ha ordning och reda. Vi söker dig som också är serviceminded och flexibel och som på ett positivt och förtroendeingivande sätt kan informera och vägleda vår målgrupp. Du har lätt för sätta dig in i andras perspektiv/situation, ta egna initiativ, har bra servicekänsla och gillar att ligga steget före.

Din bakgrund:
Ett krav är att du själv har studerat på universitet eller college i utlandet, gärna i USA. Det är även meriterande om du har rest mycket i världen och besökt flera av de länder som vi arbetar med. Vi tror att du har 1-2 års erfarenhet av administration och självklart behärskar du det engelska språket i tal och skrift.

Anställning: mitten av augusti 2018 – 30 maj 2019

Intresserad? Du är i så fall välkommen att skicka din ansökan, personligt brev och cv till jobb@blueberry.nu. Vi vill ha ansökan senast 20 maj. Vi kommer att påbörja intervjuerna innan sista ansökningsdagen så ju förr du söker desto bättre. Mer information om oss hittar du på www.blueberry.nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Steven Engström på telefon 08-40888490 eller Ella Reuterswärd, 08-40888497.

Blueberry College & Universitet
Grev Turegatan 35
114 38 Stockholm