Blueberry College & Universitet söker Senior Area Manager

Om företaget

Blueberry College & Universitet rekryterar studenter på uppdrag av college och universitet i USA, Australien, Nya Zeeland, Kanada, Europa och Asien. Våra studenter läser allt från en termin till en hel utbildning utomlands på både kandidat- och masternivå. Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm och är 9 medarbetare. Vi delar lokaler med vårt systerföretag Blueberry Språkresor som har 8 medarbetare.

Läs mer om oss här.

Arbetsuppgifter

Som Senior Area Manager ansvarar du för kontakten och rekryteringen till ett antal av våra utländska college och universitet. Du planerar, håller informationsmöten, har personliga studierådgivningar och besvarar även förfrågningar via telefon och mail.

Som Senior Area Manager leder, koordinerar och stödjer du arbetet för våra tre Area Managers. Du jobbar också i nära samarbete med vår Business & Sales Manager och Marketing Manager.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceminded, flexibel och som på ett positivt och förtroendeingivande sätt kan skapa såväl som bygga vidare på våra nära kontakter med studenter och våra utländska partners.

Tjänsten har ett stort säljfokus och dina personliga egenskaper är särskilt viktiga. Vi söker en driven och prestigelös Senior Area Manager som med smidighet har förmågan att jobba både operativt och strategiskt. Du arbetar proaktivt och tar egna initiativ samtidigt som du  är lyhörd.  Som person är du resultatinriktad och arbetar strukturerat.

Din bakgrund

Självklart har du ett passionerat intresse för att jobba med utbildning i en internationell kontext och du har även egen erfarenhet av utlandsstudier. Kanske har du studerat Business, Communication, Marketing, eller Service Management, men det viktiga är att du är rätt person för den här rollen.

Vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet och självklart behärskar det engelska språket i tal och skrift. Du får gärna ha ett musik- eller designintresse eftersom många av våra studenter väljer dessa inriktningar.

Omfattning och anställningsstart

Heltid med start snarast efter överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Mer om oss

Mer information om Blueberry College & Universitet hittar du här.

Ansökan

Intresserad? Då är du välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@blueberry.nu. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under sommaren. Välkommen att skicka in din ansökan direkt eller senast 8 augusti.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Steven Engström (Business & Sales Manager) på steven@blueberry.nu.

Blueberry College & Universitet
Grev Turegatan 35
114 38 Stockholm