Blueberry språkresebyrå blir Blueberry World Wide

Per Liestam, 26 feb, 2010

År 2002 startade vi Blueberry språkresebyrå. I vår första katalog erbjöd vi bara språkresor till Europa och Sydamerika. Redan under 2003 började vi dock samarbeta med designskolor i Spanien och Italien samt språkskolor i resten av världen. Sedan har det gått fort. Tusentals studenter har åkt med oss för att studera eller arbeta utomlands.

I dagsläget kan vi erbjuda utbildningar och arbetsprogram på 150 orter runt om i världen. Namnet Blueberry språkresebyrå räcker inte längre till för att beskriva vår verksamhet. Därför byter vi nu namn till Blueberry World Wide.

Blueberry World Wide består av fyra olika sektioner:

Idag jobbar tio personer på Blueberry. Alla anställda har stor erfarenhet av utlandsstudier och fyra av oss har jobbat inom branschen i 10-30 år.

Blueberry erbjuder gratis rådgivning till dig som är intresserad av studier och arbete utomlands. Vi samarbetar med väletablerade internationella skolor och organisationer av hög kvalitet. Väljer du att boka ett program genom Blueberry så kan vi ofta ge dig samma eller till och med bättre priser än skolorna själva, tack vare våra förmånliga avtal.

Vill du upptäcka världen? Då är du välkommen till Blueberry World Wide.

Blueberrys första broschyr (till vänster) och den senaste (till höger).
Per Liestam

Previous Marketing Manager