Goda nyheter från TAFE Queensland!

TAFE Queensland’s Diplomutbildningar inom Sport & Fitness har blivit godkända av ALMEGA Friskvårdsföretagen i Sverige! Det innebär att alla studenter som läst en diplomutbildning inom Sport & Fitness på TAFE Queensland från 2005 och framåt nu kan ansöka om att få svensk PT licens!

Det har varit ett långt och gediget arbete för TAFE Queensland som utländsk utbildare att ansöka om svensk licens men TAFE tvekade inte en sekund. Blueberrys kontaktperson Marlene Pulls är före detta student på Sport & Fitness utbildningen och hon har jobbat hårt för att få TAFE Queensland’s fantastiska utbildning godkänd även i Sverige.

Marlene tycker att det är fantastiskt att få den svenska kvalitetsstämpeln från ALMEGA friskvårdsföretagen på TAFE Queenslands utbildningar. Hon uppmanar alla studenter att gå in och registrera sig och sprida ordet bland sina kurskamrater. Marlene är hälsar även alla studenter:

Keep Make Great Happen out there in the Swedish fitness industry!

Utbildningar på TAFE Queensland i Australien på blueberry.nu

Är du också intresserad av att arbeta som PT i framtiden och plugga i soliga Queensland? Läs mer om TAFE Queensland och ansök till kursstarten våren 2021! Blueberry hjälper dig hela vägen och svarar på alla frågor!

Johanna Geidebäck

Previous Digital Media Coordinator