Fototävling!

Per Liestam, 22 jun, 2010

Rom.

Fotografier. Det bästa sättet att se till att man minns alla äventyr man varit med om under sin senaste resa. Det roligaste att samlas kring när man återser vänner som var med. Allt som kommer tillbaka, saker som man egentligen glömt bort, när minnet av resan börjar blekna.

Det finns många anledningar till varför man ska fotografera när man är ute och reser. Nu finns ännu ett!

Blueberrys fototävling!

Det här är den första av ett, förhoppningsvis, återkommande element. Vi har startat vår egna fototävling, där du kan vara med och tävla om presentkort till ett totalt värde av 20 000 kr. Har du tagit en bild som du är stolt över? Var då med och tävla! Tävlingen består av två olika kategorier:

Exempel på landsbild – Spanien.

Bästa orts- eller landsbild: Denna tävlingskategori är öppen för alla deltagare. Det gäller att ta en bild från någon av Blueberrys ca 150 olika studieorter eller volontärländer. Valet är fritt t.ex. en känd sevärdhet, en typisk gata i staden, en gryning vid stranden eller en närbild på en reskompis. Bilden ska på ett eller annat sätt föra tankarna till landet eller orten som avbildas.

Exempel på utlandsstudiebild Edinburgh.

Bästa utlandsstudiebild: Denna tävlingskategori är endast öppen för Blueberrys nuvarande och tidigare deltagare. Här söker vi en bild som direkt får betraktaren att tänka på studier utomlands. Det kan t.ex. vara en bild från en lektion men lika gärna när ni gör läxorna utomhus, dina skolböcker på stranden eller en student med skoltröjan på i en spännande miljö. Var kreativ!

För fullständiga regler och för att skicka in ditt bidrag så besök vår hemsida.

Vad väntar du på? Ut och fota!

Per Liestam

Previous Marketing Manager