Full fart under hösten – träffa Blueberry och våra skolor i Stockholm, Umeå och Örebro

Per Liestam, 16 sep, 2010

Det märks verkligen att sommaren är slut och hösten dragit igång på allvar nu. Här på Blueberry händer det en massa spännande saker under de närmsta månaderna. Det är väl därför som bloggen har blivit lite försummad på senaste tiden.

Vi har ju bland annat flängt landet runt på vår Sverigeturné där vi försöker komma ut i landet och träffa alla studenter som inte bor i Stockholm. Det är verkligen jättekul att se hur många som är intresserade av att åka utomlands oavsett om det är för att jobba, plugga eller volontärarbeta. Vi har redan besökt Malmö, Göteborg, Uppsala och Linköping. Kvar har vi Örebro och Umeå, två städer där vi verkligen inte är särskilt ofta. Vill du komma och träffa oss när vi är där? Tycker du att vi alltid missar din stad? Kommentera här och säg till vart du tycker att vi ska åka nästa gång!

Idag (16 september) har vi öppet hus på vårt kontor i Stockholm, på Grev Turegatan 35, mellan klockan 15-18. Kom och hälsa på!

Förutom våra resor runt landet så har vi även avslutat vår stora fototävling. Vi har fått massa fina foton och hoppas kunna presentera vinnarna så snart som möjligt. Vi ska bara ha tid att gå igenom alla bidrag som trillat in!

Vi kommer ha en informationsträff den 21 september klockan 17.00 då man kan komma till vårt kontor och träffa en representant från Edith Cowan University och då specifikt deras säkerhetsutbildning. Då har du chansen att ställa frågor eller bara lyssna om du tycker det verkar intressant.

23 och 24 september är det Santa Barbara City College och Berkeley College som är här istället. Då har du möjlighet att boka personlig, kostnadsfri rådgivning med en representant från skolan. Anmäl dig till personlig rådgivning här, eller kontakta Annelie om du har frågor på 08-4426760.

Per Liestam

Previous Marketing Manager