Guld till Helena Jonsson och till Blueberry?!

Per Liestam, 17 feb, 2009

Samtidigt som skidskytten Helena Jonsson förberedde sig för ett av sitt livs lopp, pågick Blueberrys mässa om studier och arbete utomlands på Club Ambassadeur i Stockholm. Man förstod på Helena av det hon sa i intervjuer efter guldloppet att hon inte hade förväntat sig en sådan succé, och detsamma kan jag säga om Blueberrys mässa. Detta var fjärde året i rad som mässan ägde rum, dock första gången som den var på Ambassadeur, och antalet utställare, besökare och den glada stämningen överträffade verkligen våra förväntningar.

De smärre bakslagen i form av att muffinsen tog slut och att det var iskallt i det nedre seminarierummet är sådant vi får komma till rätta med till nästa gång. Inget lopp är ju som bekant helt perfekt. Det var väldigt roligt att se alla nyfikna besökare som omväxlande bombarderade oss och våra utställare med bra frågor, omväxlande satt och fikade med en latte i ena handen och en binge informationsmaterial i den andra.

Själv stod jag på Japanbordet större delen av mässan, och hade fullt upp. Många som kom var redan anmälda på kurser till sommaren och hösten, och det var skoj att få träffa er som jag pratat och mejlat med så mycket. Även Blueberrybordet, där jag var senare delen av mässan, var välbesökt och vimmelttätt.

Jag hoppas verkligen att ni som kom på mässan hittade det ni sökte, eller i alla fall sådde ett embryo till kommande utlandsvistelser. Det är ju så viktigt att få inspiration och dessutom en bonus att få träffa personal från skolorna ifråga och i vissa fall f.d. studenter till oss som redan varit iväg och kan berätta om sina erfarenheter. Som jag sa till alla jag hann byta några ord med så är ni mer än välkomna att kontakta oss på Blueberry och boka ett möte på vårt kontor för personlig studierådgivning i lugn och ro. Att mässan var så välbesökt var förstås jättekul, men det betydde också att det var ganska hektisk stämning och svårt att få tid till var och en.

Till er som inte bor i Stockholm och därför inte kunde komma på mässan, tillika Stockholmare som inte var där, vill jag säga att ni förstås är varmt välkomna att kontakta oss per telefon eller mejl. Vi har tyvärr inte möjlighet att vara på plats i hela landet, även om vi försöker att komma iväg på utbildningsmässor i såväl norr som söder, men det går även utmärkt att svara på alla frågor telefon- och mejlledes.

För Helena Jonsson har det gått ett par dagar sedan guldtriumfen och hon säger i en intervju i Aftonbladet att hon inte är nöjd, att hon vill vinna fler VM-guld, OS-guld och den totala världscupen också. Detsamma gäller Blueberry. Vi är inte nöjda med en lyckad mässa, utan vi vill bli ännu bättre. Och vi vill gärna ha din hjälp. så om du har några synpunkter på vad vi kan göra för att bli bättre på det vi gör och underlätta din jakt på den perfekta utlandsvistelsen, skicka oss ett mejl, slå oss en signal eller kommentera i bloggen.

Vi ses nästa år! Om du inte är på ett utlandsäventyr då…

Blueberry hälsar välkomna
Blueberry hälsar välkomna
Mingel med latte och blåbärsmuffins
Mingel med latte och blåbärsmuffins
Fullt drag bland utställarna
Fullt drag bland utställarna
Kön till fikat ringlade lång
Kön till fikat ringlade lång

Per Liestam

Previous Marketing Manager