Historiska staden Rouen i Frankrike

Per Liestam, 29 dec, 2015

Rouen i norra Frankrike är kanske mest känd för att vara den plats där Jeanne d’Arc blev bränd på bål 1431 eller för katedralen Notre Dame (ej att förväxla med katedralen med samma namn i Paris) och har en fantastisk historia. Men staden är också hem till en av Frankrikes mest framstående språkskolor för dig som är intresserad av att lära dig franska.

Som vanligt när vi pratar med studenter är det många som lockas av populära städer som Paris, Cannes eller Nice men ibland tjänar man mer på att vidga sina vyer. Rouen är en fantastisk stad och verkligen någonting att se för den historieintresserade.

Här har vi också språkskolan French in Normandy som är decembers Månadens Språkskola. Skolan har vunnit Bästa franska språkskola fem gånger inom Study Worlds Star Awards, vilket innebär att de nu är framröstade som Super Stars. De har också genomgående fått höga betyg via EducationStars där studenterna själva kan betygsätta skolan. För att se hur bra betyg och läsa tidigare studenters åsikter kan du klicka här.

Vill du få en känsla för härliga Rouen kan du spana in Youtube-filmen här nedan. Och vill du veta mer om att studera på French in Normandy bör du kontakta Maria Berthelius på maria@blueberry.nu eller ring 08-4088482.

Per Liestam

Previous Marketing Manager