Hove College, den kreativa skolan i Brighton

Per Liestam, 22 jan, 2015

I dagens konkurrenskraftiga samhälle krävs det att företag sticker ut ur mängden för att nå ut till sina kunder och partners. Ett effektivt verktyg för just detta är med hjälp av webbaserad kommunikation. Hemsidor designade för rätt målgrupp, rörliga bilder för att förmedla en känsla, väldesignade loggor som gör att vi minns och vet vad företag står för. Detta är exempel så sådant som du kan få lära dig genom att studera vid Hove College.

Mediavärlden och dess teknologiska verktyg förändras i sådan snabb takt vi knappt hinner med. Därför lägger skolan stor vikt vid att ha yrkesverksamma lärare som hela tiden uppdateras på vad som händer i branschen. Lärarna själva är oftast egenföretagare och genom att ha en fot i den akademiska världen och en i ITbranschen har de förmågan att lära ut så väl praktiskt som teoretiska kunskaper inom e-business, IT och New Media. Hove College erbjuder en unik studiemiljö där klasserna består av max 12 studenter. Detta för att alla ska vara delaktiga i utbildningen och få så mycket tid med lärarna som möjligt.

För några år sedan arbetade jag i Hove under ett par månader för ett företag som erbjöd olika tjänster inom tv-spelsbranschen. Mitt ansvarsområde var att lokalisera buggar i spelen samt att se till att texten var korrekt översatt. Det var en väldigt spännande tid i mitt liv! Området Hove är väldigt lugnt och säkert samt bara en kort promenad längst med stranden från centrala Brighton.

Träffa Hove College!
Om du befinner dig i Stockholmsområdet har du chans att träffa Hove College på vår årliga mässa om studier och jobb utomlands. Mässan tar plats på Grev Turegatan 16 i centrala Stockholm, närmaste T-banestation är Östermalmstorg. Kom förbi den 14:e februari och träffa Jeff mellan kl 12.00-16.00. Jeff kommer också att hålla en presentation om Hove College i seminarierum 1 kl 15.35.

Känns detta som en skola för dig? Jag hjälper dig gärna helt gratis med ansökan till alla våra universitet utomlands. Kontakta mig via alicia@blueberry.nu eller på telefon 08-442 67 69

Vi hörs!

 

Per Liestam

Previous Marketing Manager