Londons School of Business and Finance har insett vikten av att examinerade studenter håller kontakten. Under studierna i London bygger studenter upp kontaktnät som senare blir värdefulla när de söker jobb och affärskontakter.


Över 150 länder finns representerade på skolan, är du intresserad av att ha världen som arbetsplats är detta ett utmärkt val för dina studier.

Skolan ger dig goda förutsättning för att lyckas i branschen, de har bland annat samarbete med Grenoble Graduate Business School, som är ett av de högst rankade skolorna i världen av Financial Times. Läser du en Bachelor of International Business på LSBF har du möjlighet att läsa ditt sista år på Grenoble Graduate Business School i Frankrike.

Studerande och examinerade studenter på LSBF har en sak gemensamt och det är att det är fokuserade på sina studier, sin karriär och på att utvecklas som affärskvinnor/män.

Nyfiken på vad tidigare studenter på skolan har studerat och nu arbetar med? Besök LSBFs hemsida.

Examen på LSBF
Examen på LSBF

Läs mer om London School of Business and Finance på vår hemsida. Du kan också träffa skolan på vår mässa om studier och arbete utomlands den 16/2. Har du frågor kontakta Stina Lindgren på stina@blueberry.nu.

Rebecka Siwerz