Studenterna på Martin College i Australien erbjuds ständigt möjligheter att få praktisk erfarenhet vid sidan om de teoretiska studierna!


Några studenter på Martin College ställde upp som volontärer på Global Leadership Forum i Sydney. Eventet bestod av spännande seminarier under sex dagar med sex kända ledare; Martha Stewart, Russell Simmons, George Clooney, Muhammad Yunus, Jeff Taylor och Michael Fertik. Här fick studenterna en chans att se hur ett storskaligt evenemang sköttes och samtidigt möjligheten att träffa självaste George Clooney. Lite avundsjuk är vi på Blueberry.

Event Management-utbildningen på Martin sträcker sig över 30 veckor och erbjuds på alla Martin Colleges campus i Sydney, Brisbane, Gold Coast och Melbourne. En utbildning för dig som är intresserad av att arbeta som exempelvis eventkoordinator eller konferensansvarig. Utbildningen lägger stor fokus på förberedandet och genomförandet av olika ”events” t.ex. mässor, utställningar, konserter, sportevenemang och föreläsningar.

Passa på att läsa mer om Martin College på vår hemsida.

*Bilden är tagen från Martin Colleges blogg.

För frågor om Martin College eller studier inom Events, kontakta Alicia på 08 442 67 60 eller alicia@blueberry.nu.

Stina Lindgren