Mässa för studier och jobb utomlands

Per Liestam, 12 feb, 2014

Nu är det bara några få dagar kvar till Blueberry mässan. Det kommer bli en fantastisk informations- och inspirationsträff för alla er som är sugna på att eventuellt jobba eller plugga utomlands.  Vi har passat på att bjuda in ett flertal skolor från bland annat Kalifornien, London och Australien, de kommer finnas på plats för att svara på era frågor. Många universitet, och vi själva, kommer att hålla seminarium under dagen. Vi har tre olika seminarierum där du kan lyssna på det som du är intresserad av. Seminarieschemat hittar du här nedan.

 Seminarieschema_stor

Bakom kulisserna
Det är lite stökigt på kontoret för tillfället, men det i och för sig kan också ha sina fördelar. Kartongerna har blivit en del av inredningen och enligt mig känns det som en ny värld har skapats, otroligt vackert! (Fungerar även som ett perfekt gömställe…)

Erik och en liten del av allt material.
Erik och en liten del av allt material.

Sitt inte hemma nu på lördag utan passa på att ta tillfället i akt och komma och besöka Sveriges största mässa om studier och arbete utomlands. Allting är gratis och vi bjuder även på blåbärsmuffins, kaffe och rabattcheckar.

Vi håller till på IVAs Konferenscenter på Grev Turegatan 16 (bredvid Grodan). Dörrarna slås upp kl 11.30 och sedan håller vi på fram till kl 16.00.

Ett hett tips är att föranmäla sig om man vill undvika köer när man kommer fram. Registrerar dig gör du lättast på den här länken.

Vi ses på lördag!

 

Per Liestam

Previous Marketing Manager