Hej Musikälskare! Förra veckan anordnade vi en musikafton tillsammans med representanter som uppträdde från JMC Academy från Australien, Musicians Institute från Los Angeles samt BIMM som har flera skolor i Storbritannien, Irland och nu även i Berlin. Tack alla ni som kom!


Brendan McGlynn som nu går sista året på BIMM Dublin Songwriting programmet var en av de som uppträdde på vår Musikafton. Lyssna på hans singel: Brendan McGlynn – Home Stew

brendan-bimm

Till hösten 2015 finns det endast platser kvar på skolan i Berlin (detta gäller BIMM och avbokningar kan ske till de andra skolorna, kontakta oss för mer information).

Om du väljer att söka till BIMM Berlin får du automatiskt ett stipendium av Blueberry på 5000 kr vid antagning!

Berlin som idag förknippas med kreativitet är även en av de billigare studentstäderna att leva i,  då jag själv varit där flera gånger så kan jag lova att det är svårt att inte vilja komma tillbaka!
Alla studenter som börjar det treåriga programmet i Berlin får även chansen att ta ett utbytesår i London (år två). Detta är en fantastisk möjlighet att få erfarenheten att leva och bo i de två hippaste huvudstäderna i Europa och få ett brett kontaktnät som ingen annan skola erbjuder.

Det är självklart gratis att ansöka och förutom musikerutbildningar så finns även Music Business programmet!

Kontakta Alicia på telefonnummer 08-40888489 eller maila till alicia@blueberry.nu

Alicia Muchowicz