Imorgon är det äntligen julafton med allt vad det innebär. Slutet av december är en härlig tid på året fylld med god mat, släkt och skratt. Juletider betyder även att ett nytt år närmar sig med stormsteg. Ett nytt år är för många en chans att ta steget till att göra något nytt, spännande, fatta beslut kring sin framtid och sätta nya mål.


Ett mål kan vara att äntligen ta steget till att studera vidare, upptäcka en ny kultur och träffa människor. På Blueberry World Wide och specifikt på Higher Education arbetar vi med cirka 60 olika college och universitet över hela världen. Vi kan hjälpa dig med att hitta ett universitet eller college och en utbildning som passar dina drömmar och mål.

Ett av de college som jag länge haft ansvar för är APM College of Business and Communications, det är ett mindre college som har campus i Sydney och Brisbane. Här erbjuds studenter utbildningar inom Business and Management, Marketing, Event Management och Public Relations.

Studenter på APM
Studenter på APM

Häromdagen satt jag och tittade igenom detaljer kring colleget och deras utbildningar. Jag fastnade för en video som de publicerat på sin youtube-kanal om en nyexaminerad student Chelsea. Hon läste Marketing på APM och arbetar nu med marknadsföringen av en nyöppnad frisörsalong i Australien som hon driver tillsammans med sin pappa. Det är för mig en inspirerande historia som visar hur breda APM:s utbildningar är och att man som student är den som sätter gränser kring vad utbildningen kan användas till och inom vilket område man arbetar.

Kanske är APM svaret för att du ska kunna nå dina mål 2014?

Passa på att boka in en studierådgivning med oss på Blueberry World Wide i januari. Tillsammans kan vi diskutera dina möjligheter kring utlandsstudier, maila administration@blueberry.nu.

Tillsammans med mina kollegor på Higher Education önskar dig en riktigt God Jul och hoppas få hjälpa dig uppfylla dina drömmar under 2014.

Rebecka Siwerz