Nytt år och nya möjligheter med Blueberry!

Per Liestam, 2 jan, 2012

Vi är ett par dagar in på 2012 och den här tiden på året blir man alltid lite filosofisk när man summerar det gångna året och börjar se fram emot det nya. För oss på Blueberry har 2011 varit ett spännande år där vi fortsatt att växa och startat upp nya samarbeten med flertalet skolor (både gällande språk och college eller universitet) och vi har dessutom möjlighet att erbjuda ännu fler volontärprojekt genom vår samarbetspartner GVI.

Naturligtvis tänker vi oss att vi fortsätter i samma stil under 2012 och vi har massor mer spännande nyheter som jag hoppas att vi kan presentera för er snart! Håll utkik både här och på hemsidan så att ni inte missar någonting.

Den här veckan är det full fart hos oss, och det är väl ändå det bästa sättet att påbörja ett nytt år. Bland annat har vi hyrt in fyra glada personer som hjälper oss med årets största utskick – vår nya broschyr. Veckan innan jul kom den rykande färsk från pressarna och nu är det dags för oss att skicka ut den. Såhär ser det ut i rummet där de jobbar, som vanligtvis används till studierådgivningar.

Skrivbord förberedelse för utskick av broschyrer
Upplagt för utskick.

Vi har som vana att skicka ut den nya broschyren till alla som beställt en resa med oss under det gångna året, samt till de som beställt den gamla broschyren sedan september. Om du inte är en av dem men ändå gärna vill ha en så beställer du lättast broschyren från vår hemsida.

Och ett nytt år är ju inte riktigt komplett utan ett nyårslöfte. Vad planerar ni att göra under 2012? Själv planerar jag två löften: Att ta körkort och att resa mer än vad jag gjorde under 2011.

Körkortet har jag inte riktigt börjat planera ännu, men mina resor har jag ständigt i åtanke. Än så länge är det spikat med ett besök i min favoritstad London, samt ett fotbolls-EM i Ukraina. Sedan hoppas jag på att hinna med en sväng till min gamla hemstad Edinburgh. Annars har jag svårt att bestämma mig. Efter vårt, alldeles för korta, besök i New York i höstas (läs bloggposten från New York) så är jag väldigt sugen på att återvända igen, men även Barcelona lockar. Möjligheterna är ändlösa. Var i världen går er drömresa 2012? Berätta i kommentarsfältet!

Gott nytt år på er allihopa!

Per Liestam

Previous Marketing Manager