Stormen Sven lyckades inte stoppa oss – Blueberry World Wide har tillsammans med Tech Music School (TMS) varit på turné i vackra Skåne. Alan Sharman, representant för TMS, jag (Isabel) och ett band med fyra examinerade studenter besökte fyra gymnasieskolor och två folkhögskolor och vilket drag det var.


Vi tog oss runt med hjälp av en ”stor” minibuss som inte ens stormen Sven lyckades välta och stämningen i turnébussen var på topp! Vårt skickliga band bestod av inga mindre än; Ulrika Bergelind, Lucas Parlato, Isabel Lysell och Dave Wademan. På skolorna fick vi chansen att presentera Tech Music School och hålla en konsert.

Vi hade förmånen att åka runt till dessa fantastiska skolor:

  • Österportsgymnasiet, Ystad
  • Ljud och Bildskolan, Lund
  • Rytmus, Malmö
  • Cybergymnasiet, Malmö
  • Eslöv folkhögskola, Eslöv.
  • Sundsgården, Helsingborg.

Ett stort tack till alla skolor i Skåne som tog emot oss tillsammans med vårt grymma TMS-band.

Pssst….
Är du en av dem som funderar på att läsa musik efter gymnasiet?! På Tech Music School kan du studera både ettåriga Diplomkurser men också hela kandidatexamens (Bacheor Degrees). Varje år utbildar skolan studenter inom sång, bas, trummor, gitarr, musikproduktion, song-writing och music business. Läs mer på vår hemsida

Vi på Blueberry World Wide planerar redan nu vår nästa turné i mars runtom i Stockholm /Malärdalen. Vill du att vi besöker just din skola, hör av dig till isabel@blueberry.nu!

Vill såklart också passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år!!
/Isabel

Rebecka Siwerz