På språkresa i Miami

Per Liestam, 10 jun, 2016

Hej!

simpsonsMitt namn är Sofia och jag har hand om våra språkskolor i USA, Kanada, Malta och Sydafrika. Efter studenten åkte jag och min kompis på språkresa till Miami i två veckor. Jag hade länge drömt om att åka till USA och det kändes kul att kunna kombinera semestern med studier för att förbättra engelskan. Vi hade bara lektioner 3 timmar per dag så det fanns gott om tid att utforska Miami och ligga vid poolen. Första dagen gjorde vi ett språktest för att se vilken nivå vi var på och blev därefter placerade i grupper för att lärarna lättare skulle kunna anpassa lektionerna efter elevernas behov.

Aktiviteter på fritiden
Skolan ordnade hela tiden aktiviteter som BBQ på stranden, filmkvällar, beachvolleyboll och sightseeing runt om i staden. På helgerna blev det lite längre utflykter som exempelvis till Orlando med besök på Universal Studios och Disney World. Skolan fixade både buss, hotell och inträdesbiljetter till de olika parkerna så det var väldigt smidigt. Förutom skolans aktiviteter gjorde vi även mycket på egen hand, åkte på båtturer och till olika shoppingcenter. Vi var där under 4th of July, USA:s nationaldag som är en stor folkfest i hela landet och det var väldigt roligt! Det fanns alltid något att göra oavsett vad man hade för intressen.

Miami-Beach-HarborVarför ska man åka på språkresa?
Att åka på språkresa är perfekt för dig som vill kombinera nytta med nöje! Du får chansen att lära dig språket i det land som det talas och samtidigt träffa nya vänner från hela världen! Vår språkskola EC Miami har ett fantastiskt läge på South Beach och här kan du läsa flera olika kurser av varierande intensitet. För den som vill ha mycket fritid är normalkursen med 3 timmar per dag att rekommendera men det finns även intensivkurser för de som vill fokusera mer på studierna under sin tid utomlands.

Stor rabatt på språkresor till den 19 juni!
Just nu har vi en stor kampanj med bland annat EC där du får rabatt om du bokar en språkresa innan söndagen den 19 juni. Gå in här för att läsa mer om kampanjen, vilka andra skolor som ingår i kampanjen och hur du gör för att boka en språkresa med Blueberry.

Per Liestam

Previous Marketing Manager