Smått och gott

Per Liestam, 9 apr, 2010

Idag blir det en något splittrad uppdatering, jag har nog fortfarande inte hämtat mig från all fantastisk påskmat som man ätit de senaste dagarna!

—-

Som många av er säkert vet så har vi vårt kontor i Stockholm, och här får vi dagligen besök av blivande studenter som behöver rådgivning inför sina fortsatta studier. Det är ju ändå bland det roligaste med det här jobbet – att få träffa och hjälpa alla studenter!

Men Sverige är ju så otroligt mycket mer än bara Stockholm, och våra studenter kommer från hela landet. Vi försöker besöka så mycket mässor som möjligt på universitet runt om i landet, men det blir ju aldrig riktigt rättvist.

I nästa vecka ska vi dock åka på en miniturné och besöka Uppsala, Malmö och Göteborg under tre dagar för att ni ska få chansen att ställa era frågor personligen istället för bara via telefon eller e-mail. Vi har hyst in oss på olika caféer i städerna och föranmäler man sig på vår hemsida så bjuder vi på muffin och latte.

Så ta chansen och hälsa på oss! All information som tider, adresser och datum finns på vår hemsida.

Vill ni att vi ska besöka staden där du bor? Berätta gärna för oss vart du vill att vi ska åka nästa gång, lämna en kommentar här nedan!

—-

Sommaren närmar sig med stormsteg, som ni säkert vet, och det är hög tid att ansöka om Blueberrys språkstipendium. Sista ansökningsdagen är 15 april och stipendiet (som är på 10 000 kr) delas ut i början av maj.

—-

Sist men inte minns vill jag passa på att promota vår grupp på Facebook. Vår grupp är till för alla gamla och nya studenter och är tänkt att vara en plats där man kan berätta om sina upplevelser och dela med sig av foton, tips och liknande. Är du dessutom medlem i vår grupp så får du rabatt på din nästa resa!

Per Liestam

Previous Marketing Manager