Språkskolor i London och Cambridge

Per Liestam, 16 jun, 2016

För ett par veckor sedan var jag och hälsade på våra språkskolor i London och Cambridge för att få en bättre förståelse för hur de arbetar och hur ni studenter som åker dit har det. I och med att vi nu har vår stora rabattkampanj #GoBlueBerry fram till den 19/6 vill jag passa på att lyfta de skolor som jag besökte som är med i vår kampanj så att de som står i valet och kvalet kan få en lite djupare kunskap om språkskolorna vi samarbetar med.

Själva kampanjen ser ut såhär:
-800 kr i rabatt på språkkurser som varar i 2-6 veckor
-1500 kr i rabatt på språkkurser som varar i 7-11 veckor
-2500 kr i rabatt på språkkurser som varar i 12 veckor eller längre

eclondon2Skolorna i London och Cambridge som ingår i kampanjen är: Language in London, EC London, EC Cambridge och Cambridge Academy. Nedan följer en lite beskrivning av alla skolorna:

EC 30+ i London
EC London ligger precis vid tunnelbanestationen Euston. De har en egen våning i vad som verkar vara en businessorienterad byggnad. När man först kommer in i byggnaden måste man visa att man har ett passerkort för vakten, har man inte det får man skriva in dig som visitor, säkerhet är viktigt på EC!

Själva skolan ligger någon våning upp och när du kommer ut ur hissen möts du av deras typiska oreanga reception med vänliga ansikten som är redo att hjälpa dig vidare. Skolan har valt att skilja på sin 30+ avdelning och sin under 30 avdelning så när du kommer fram till receptionen har du 30+ till vänster och vanliga till höger!

ECs Lokaler är väldigt moderna och luftiga med mycket färger som piggar upp den mest morgontrötta studenten! Undervisningssalarna är utrustade med den senaste tekniken inom undervisning, de interaktiva tavlorna är väldigt effektiva hjälpmedel vid inlärning!
languageinlondon2
EC Cambridge
ECs språkskola i Cambridge ligger ett par minuter till fots ifrån stan och är granne med fantastiska Primark (det i sig lockar så ofantligt mycket)! ECs språkskolor ser praktiskt taget likadana ut var i världen man än går in på deras skolor, det är deras trademark med den orangea inredning med färgglada och uppiggande detaljer.

Language in London
Fantastiskt mysiga Language in London ligger på en tvärgata till British Museum med gångavstånd till Oxford street (kan man hamna på ett bätte läge?!). Om EC är modernt och luftigt så är Language in London mysigt och personligt. Själva skolan ligger i en gammal viktorianskt inspirerad byggnad med fina detaljer, trånga trappor och en mysig innergård. Själva klassrummen är medelstora med vad jag skulle tro är alla barns dröm: whiteboard-väggar!

cambridgeacademy2

Cambridge Academy
Om det är någon skola jag gillar så är det Cambridge Academy! Skolan ligger i utkanten av Cambridge i en gammal och fantastiskt fin byggnad med en stor gräsmatta som studenter brukar hänga i på rasterna och efter skolan. Det är lite internatkänsla över hela då alla värdfamiljer bor inom gångavstånd och personalen är så himla trevliga!

Anmäl dig till en språkkurs nu och spara upp till 2500 kr

Ta chansen och anmäl dig till någon av dessa språkskolor senast den 19/6, 2016 så sparar du tusentals kronor i vår stora språkreserabatt #GoBlueberry. Rabatten gäller ett 20-tal utvalda språkskolor runt om i världen.

Per Liestam

Previous Marketing Manager