Tillsammans med min kollega Philip flög vi till London för ett par veckor sedan för att besöka Tech Music School, Regents University, West London College samt LSBU. Det var verkligen en inspirerande resa och jag är väldigt glad över att vi kan hjälpa elever att få studera på dessa skolor.


Tech Music School var helt fantastiskt med sina nya moderna lokaler speciellt anpassade för musikutövande. Tekniken som eleverna får använda är den nyaste och modernaste inom branschen och alla dessa talanger samlade under ett och samma tak var väldigt imponerande!

Regents University både jag och Philip avnjöt en Starbucks kaffe i deras trädgård, vi är båda överens över att skolan har de finaste campuset, studera på Regents och du kommer aldrig vilja lämna skolområdet. Bilden överst här i blogginlägget kommer från Regent’s campus.

West London College, Den lilla skolan i centrala London. Här får varje elev den uppmärksamhet och hjälp som behövs för att lyckas med sina studier.  Skolan ligger mittemot värdens bästa varuhus Selfridges, du kommer kunna vara först med att fynda på REAn!

LSBU eller London South Bank University som förkortningen står för värmer mig extra varmt om hjärtat då jag studerade hela min Bachelor-utbildning där. Extra spännande var att få komma tillbaka och se med egna ögon den nya Student Union delen, enbart byggt för att krydda elevernas student upplevelse.

Jag tog även en del bilder så vill du/ni veta mer så kontakta mig på alicia@blueberry.nu eller ring 08-4426760.

En studio på Tech Music School.
Philip utanför West London College.
Per Liestam

Previous Marketing Manager