Träffa dina studiekamrater innan du åker till Kalifornien!

Per Liestam, 7 jun, 2013

För drygt en vecka sedan hade jag och Maria förmånen att träffa 40 av de härliga Blueberry-studenter som ska studera i Kalifornien till hösten. Ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter och hitta rese- och boendekamrater.

Studenterna kom från hela Sverige, bland annat Umeå, Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi på Blueberry informerade bland annat om visum, CSN, första tiden i USA, boende, körkort, packning och vi delade med oss av våra personliga resetips i Kalifornien.

Kalifornienträffar är något som vi på Blueberry World Wide anordnar för våra studenter inför varje terminsstart. Det är ett tryggt och bra sätt att få kompisar redan på hemmaplan, en fantastisk förmån för våra studenter!

Hollywood
Hollywood

Går du i Kalifornientankar?

Funderar du på att söka till något av våra College eller Universitys med studiestart våren 2014? Då hjälper vi dig gärna redan nu!

Santa Monica College – ansök redan idag!

Om det är Santa Monica College (SMC) som lockar bör du vara ute i god tid. Vi tar redan nu emot ansökningar för vårstarten och vi erbjuder endast ett fåtal platser. Först till kvarn gäller så vänta inte!
Har du frågor om studier på SMC så håller Maria informationsträffar tillägnat Colleget på vårt kontor följande datum och tider framöver:

  • Onsdagen den 19 juni, 15.00-16.00
  • Torsdagen den 4 juli, 15.00-16.00

Övriga college och universitet

Det är alltid bra att vara ute i god tid med ansökan till College och Universitys i USA. Specifika ansöknings deadlines hittar du på respektive college eller universitets sida på vår hemsida.

 

Per Liestam

Previous Marketing Manager