Träffa oss i september!

Per Liestam, 28 aug, 2014

Nu hänger sommaren på en sista skör tråd och det är bara att inse att hösten står för dörren – om den inte redan har tagit klivet över tröskeln (det känns som det på vädret i alla fall).

Men höst behöver inte bara vara tråkigt. Det är också en symbol för nystart och förhoppningsvis är vi alla fulla av energi efter den härliga sommaren.

Vi på Blueberry är det i alla fall – och det innebär att vi har planerat mängder med aktiviteter under hösten.

Jag tänkte därför tipsa om vad ni inte bör missa:

Öppet hus i Stockholm 3 september
Den 3 september slår vi upp dörrarna till vårt kontor och bjuder in intresserade personer till öppet hus. Då har man chans att se hur vi har det, ta en fika och självklart prata om studier, jobb och volontärarbete utomlands. Även Frida från Ubuntu Volunteer (som driver vår volontäravdelning) kommer finnas på plats.
Det går bra att bara dyka upp, men det underlättar om man föranmäler sig. Vi vill ju inte att någon ska bli utan fika! Därför tycker jag du ska gå in och anmäla dig här.

Personliga rådgivningar + asiatisk afton i Lund 4 september
Den 4 september drar vi ned till Skåne och håller personliga rådgivningar samt en asiatisk afton i Lund. Där är antalet platser begränsade, så du anmäler dig via länken. Tidigare under dagen kan du få personlig rådgivning gällande college och universitet eller språkstudier och arbetsprogram utomlands. För college och universitet kontaktar du Axel (axel@blueberry.nu) och för språkstudier eller arbetsprogram kontaktar du Erik (erik@blueberry.nu) för att boka in en tid. Det går också bra att ringa på 08-4426760.

Japansk afton i Stockholm 10 september
Våra populära japanska aftnar i Stockholm rullar också vidare. Den 10 september bjuder vi återigen in alla som är intresserade av att studera i Japan. Som vanligt håller vi träffen på restaurang Akibono där vi bjuder på japansk middag. Det är 18-årsgräns på detta eventet och anmälan måste ske innan. Du anmäler dig här.

Infoträff och asiatisk afton i Göteborg 17 september
I mitten på september är det äntligen dags för ett återbesök i Göteborg. Vi träffar er gärna, som vanligt, på Espresso House på Vasagatan 22 för infoträff och fika. Föranmälan är inget måste, men rekommenderas, och du anmäler dig lättast här. Senare på kvällen anordnar vi en asiatisk afton på Scandic Opalen, anmälan dit sker enklast via e-mail till malin@blueberry.nu i dagsläget.

Amerikansk afton i Stockholm 29 september
Vi planerar vår allra första amerikanska afton i Stockholm den 29 september. Det här är det bästa tillfället att få lära dig allt du behöver veta kring studier på college eller universitet i USA. Våra egna experter kommer finnas på plats tillsammans med tidigare studenter och representanter från några av våra universitet och colleges. De som kommer finnas representerade på kvällen är UCLA, Santa Barbara City College, Columbia University, Berkeley College och California State University Northridge. Alla som kommer får en goodie bag! Anmäl dig via e-mail till maria@blueberry.nu.

Australisk afton i Stockholm 30 september
Tätt efter följer vår australiska afton i Stockholm där vi också får besök av tidigare studenter och representanter från några av våra partners. Här har du chans att ställa frågor och få alla svar du behöver innan du reser till Australien för att studera på college eller universitet. Alla som kommer får en goodie bag! Anmäl dig via e-mail till axel@blueberry.nu.

Övriga träffar
Förutom träffarna ovan planerar vi ytterligare aktiviteter under hösten. Vi kommer även att besöka Umeå, Uppsala, Malmö och Linköping. Vi kommer även att dyka upp på Kunskap och Framtid i Göteborg samt SACO-mässorna i Stockholm och Malmö. Vill du att vi kommer till din ort eller kanske gör ett besök på ditt universitet eller din gymnasieskola? Kontakta mig gärna på malin@blueberry.nu så ska vi se vad vi kan göra.

Och förresten! Du vet väl att du alltid hittar alla våra event i vår kalender? Den når du enklast via vår hemsida.

Vi ses i höst!

Per Liestam

Previous Marketing Manager