Vad händer hos Blueberry?

Per Liestam, 6 dec, 2013

Det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen den senaste tiden men nu är vi tillbaka. Det har varit några mycket hektiska veckor för oss här på Blueberry, och jag tänkte berätta lite om vad vi har pysslat med den senaste tiden.

Studentmässor
Som ni säkert vet har det varit stora studentmässor i Göteborg, Stockholm och Malmö de senaste veckorna. Vi har funnits på plats för att prata med, informera och inspirera alla er som är på väg ut i världen. Det var tre mycket bra mässor för vår del, och vi har träffats fantastiskt många trevliga och entusiastiska studenter.

Blueberry i Malmö.
Blueberry i Malmö.

Det är alltid lika inspirerande för oss att komma ut och prata med er. Det ger oss en massa ny energi och det är roligt att höra alla era funderingar kring framtiden. Det finns så otroligt mycket att välja mellan så det är lätt att bli överväldigad. På mässan i Malmö tog tyvärr vårt material slut med ett par timmar kvar, om du kom förbi efter att broschyrerna tagit slut – skicka ett mail till malin@blueberry.nu med din adress så ser jag till att du får en på posten istället!

Studera musik i London
Just nu befinner sig Isabel på turné omkring Skåne tillsammans med musikskolan Tech Music School. Tillsammans besöker de gymnasie- och högskolor för att berätta om hur det är att studera musik i London och dessutom håller de konserter på flera av skolorna. Vi kommer att köra en liknande turné i vår, omkring Mälardalen, så vill du att vi kommer till just din skola är det bara att du hör av dig till Isabel på isabel@blueberry.nu så ska vi se vad vi kan göra.

På besök i studio med Tech Music School.
På besök i studio med Tech Music School.

Blueberrys egna mässa
Förberedelserna inför Blueberrys egna mässa som äger rum i februari varje år är redan i full gång. Det är mycket som ska ordnas, planeras och organiseras så det gäller att börja i god tid. Vi har spikat ett datum till den 15 februari mellan klockan 11.30-16.00. Mer information kommer att komma på vår hemsida och på Facebook innan jul så håll utkik där för alla detaljer.

Den nya broschyren
Vi har också jobbat med den nya broschyren där omslaget har fått en ordentlig make-over. Vi räknar med att kunna börja skicka ut den nya broschyren vid årsskiftet och är mycket nöjda med hur den ser ut.

Vi är på jakt efter en ny medarbetare
Vi är också mitt uppe i en process där vi letar efter en ny Area Manager till vår avdelning för College & Universitet. Som vanligt är vi på jakt efter någon som själv har haft erfarenhet av att bo eller studera en längre period utomlands. Det spelar inte så stor roll var man varit, men Australien är definitivt meriterande. Läs mer om ansök på vår hemsida.

Det är lite av de saker som vi har haft för oss under den senaste tiden. Vi gillar att kunna ge er en insikt i hur vi arbetar här på Blueberry och hoppas att ni tycker det är intressant att läsa om.

Glöm inte bort att ni alltid kan ställa frågor till oss om saker som rör studier eller jobb utomlands. Har du förslag på vad du vill läsa i bloggen? Maila till mig så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla just det.

Per Liestam

Previous Marketing Manager