Vinnarna av Blueberrys stipendium 2017 utsedda!

Vi på Blueberry har tagit emot massor av stipendieansökningar under året och vill rikta ett stort tack till alla er som inspirerat oss med era berättelser, framtidsdrömmar och starka driv för att studera utomlands.

Nu kan vi glatt meddela att vi har utsett två vinnare av Blueberrys stipendium 2017! Stort grattis säger vi till Evelina Sramel och Matilda Andersson som båda vinner 7 500 kr var att använda till sina utlandsstudier som hjälp på traven. Evelina kommer i september påbörja sina studier på Management-skolan ICMS i Sydney och Matilda har precis påbörjat sin tredje termin på APM College of Business & Communication i Sydney.

”Oj, vad roligt att höra och vad glad jag blir, tack så mycket!”, säger Matilda Andersson när vi pratar med henne från Sydney.

”Tack så hemskt mycket, det kommer göra stor skillnad på den ekonomiska fronten! Jag är så tacksam för att ni ger mig den här möjligheten!”, säger Evelina Sramel.

Matilda Andersson, vinnare av Blueberry stipendium för utlandsstudier 2017 på blueberry.nu
Matilda Andersson, Stipendievinnare
Evelina Sramel, vinnare av Blueberrys stipendium 2017 på blueberry.nu
Evelina Sramel, stipendievinnare

 

Ett stort, stort grattis än en gång säger vi till Matilda och Evelina! Vi önskar er all lycka med era utlandsstudier i Australien! Vill du bli vinnaren av Blueberrys stipendium 2018? Läs allt om stipendiet för utlandsstudier här.

Per Liestam

Previous Marketing Manager