Volontärresa som gav nya perspektiv.

Per Liestam, 23 jun, 2011

Färger, smaker, kossor, lukter och massvis med människor. Indien är ett land utöver det vanliga. För cirka tre år sedan kom jag tillbaka från en fyra månaders lång volontärresa i kryddornas land. Jag hade förmånen att varje dag åka ut till fyra olika slumområden och undervisa barn som inte hade möjlighet att gå i vanlig skola. Att få komma till barnen, lära dom engelska, matte, geografi, dansa och leka var fantastiskt. Trots att de själva inte hade så mycket materiella tillgångar gav de mig något annat som var värt mycket mer. De sprudlade av kärlek och snart kände jag mig som en del av deras familjer.

Indien, syskonen!

Att åka som volontär är något av det bästa som jag har gjort. Innan jag åkte tänkte jag att jag skulle dela med mig av kunskap som skulle kunna förändra deras liv till de bättre. Snart insåg jag dock att det var barnen som förändrade mig, något som jag för evigt kommer vara tacksam för.

I måndags, tre år efter min hemkomst från Indien, började jag arbeta på Blueberry. Här kommer jag bland annat arbeta med volontärresor samt universitets- och collegeutbildningar över hela världen och det känns som en fantastisk möjlighet. Det är en chans att hjälpa människor så de får uppleva spännande länder, kulturer och studera intressanta ämnen. Något som kan förändra deras liv för alltid.

/Rebecka Siwerz

Monday market, Pune.


Per Liestam

Previous Marketing Manager