Förra veckan spenderades i London och varje gång jag besöker staden förstår jag varför miljontals av människor lockas av att antingen turista eller flytta dit – staden erbjuder det mesta man kan tänka sig. Alltifrån berömda sevärdheter, museum och kungligheter till shopping, musikaler och brittisk pubkultur.


Studera i ljusa och fräscha lokaler
Studera i ljusa och fräscha lokaler

Mitt i centrala London hittar du West London College – ett utmärkt alternativ om du funderar på college- eller universitetsstudier i Europas huvudstad. Efter att ha besökt colleget två gånger inser jag varför studenterna trivs så pass bra här. Personlig och nära kontakt med både lärare och övrig personal, det centrala läget nära Oxford Street samt förmånliga terminspriser. Studenterna uppskattar även att lärarna är engagerade med erfarenhet från näringslivet, en internationell studiemiljö och små klasser. London är dessutom en världsmetropol för bland annat finans, mode och turism vilket gör att du som student befinner dig i en stad där allt händer.

Unikt för colleget är att du klarar dig helt på studiemedel från CSN under ditt första år, eftersom WLC har lyckats hålla nere sina avgifter till skillnad från många andra universitet i Storbritannien.

Ett stenkast från Oxford Street
Ett stenkast från Oxford Street

På West London College läser 1500 studenter utbildningar inom Fashion Design, Hospitality & Tourism Management, Business, Management Psychology samt Information Technology. Samtliga utbildningar erbjuds på Bachelor- och Masternivå i samarbete med Heriot-Watt University. Det innebär att din examen utfärdas av ett framstående universitet samtidigt som du läser hela din utbildning i London.

Vilket alternativ som än lockar så hjälper vi dig gärna med ansökan. Har du frågor om WLC är du varmt välkommen att maila till maria@blueberry.nu eller ringa in till oss på 08 442 67 60.

Maria

Previous Area Manager