Australien - Brisbane, Melbourne, Sydney

Martin College

Studera på Martin College

Martin erbjuder yrkesinriktade och prisvärda utbildningar inom en mängd olika branscher. Du har råd att betala hela utbildningen genom CSN. Martin har vunnit flera priser för sina utbildningar, bland annat årets yrkesförberedande college i Australien. Du kan studera i både Sydney, Melbourne och Brisbane.

På Martin College kan du läsa en Bachelor of Business på 3 år med specialisering inom Marketing, Tourism, Event Management eller bara generell Business.

Läs mer om utbildningarna här.

Martin College logo på blueberry.nu

 

4 skäl att studera på Martin College

  • Yrkesinriktade utbildningar till bra pris (täcks av CSN).
  • Nära kontakter med arbetsmarknaden.
  • Möjlighet till praktik.
  • Centrala campus i Sydney, Melbourne och Brisbane.

Den perfekta starten på din karriär

Martin College är ett av Australiens största college för praktiska eftergymnasiala utbildningar. Skolan har ett bra rykte i näringslivet och har täta kontakter med arbetsmarknaden. Martin är ett mycket bra och prisvärt val oavsett om du vill ta en hel Bachelor of Business eller läsa en kortare diplomutbildning. Efter att du läst en diplomutbildning på Martin College har du möjlighet att göra en transfer till Martins egna Bachelor of Business-utbildning. Du kan också söka dig till andra universitet eller college och tillgodoräkna dig studierna från Martin till en Bachelor Degree där. De har exempelvis avtal med University of Wollongong och Bond University.

Undervisningen innehåller en bra blandning av teori och praktik och påminner en del om svenska YH-utbildningar. Vissa utbildningar kan avslutas med ett fyra veckor långt oavlönat praktikjobb. Lärarna är ofta själva verksamma i branschen och klasserna är små. De innehåller vanligtvis ungefär 15 studenter per klass, vilket är mycket uppskattat bland studenterna.

Du kan välja att studera antingen i Sydney, Melbourne eller Brisbane. I Sydney har Martin College 2017 öppnat ett helt nytt campus i storslagna Sydney Olympic Park! Vi kan varmt rekommendera det campuset för sportälskaren då du kommer ha faciliteter i världsklass och fina grönområden precis vid skolan.
Läs mer om de olika campusen här.

Spana in Martin College i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabelle Lindahl, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan