Vy över havet vd solnedgång, Sydney

Studera i Australien - Studera i Brisbane, Studera i Melbourne, Studera i Sydney

Torrens University

Studera på Torrens University i Sydney, Brisbane & Melbourne

Torrens University är Australiens snabbast växande universitet och erbjuder ett unikt förhållningssätt till högre utbildning. Med anställningsbarhet i centrum erbjuder Torrens University praktiska kurser och program som noggrant valts ut för att öka din relevans på arbetsmarknaden. Skolan stoltserar med flexibla studiealternativ, personligt anpassade tillvägagångssätt och möjligheter till praktik som hjälper dig att hitta rätt på arbetsmarknaden och ger dig en fördel inför ditt framtida yrkesliv.

Sedan år 2013 utgör Torrens University ett partnerskap av flera av Australiens mest kända och väl ansedda privata högskolor. Dessa inkluderar bland annat Billy Blue College of Design, APM College of Business and Communication, William Blue College och Australasian College of Natural Therapies.

Stipendium: Just nu erbjuds stipendium på 30% av kursavgiften för kurser och program inom business, design och hospitality när du ansöker via Blueberry! För program inom hälsa får du 20% rabatt på kursavgiften via Blueberry.

Torrens University logga

4 skäl att välja Torrens University i Australien

  • Prisvärda utbildningar
  • Flexibilitet i att studera på olika campus i Australiens största städer, och även möjlighet att flytta mellan campus under en längre utbildning
  • Skolan har starka kopplingar till arbetsmarknaden med gott om möjligheter till praktik hos stora företag
  • Nyrenoverade campus som erbjuder en fräsch och inspirerande studiemiljö

 

Torrens University gör dig attraktiv på arbetsmarknaden

Torrens University erbjuder praktiska utbildningar inom ämnen som efterfrågas på arbetsmarknaden. Oavsett om du är intresserad av att studera grafisk design, business med inriktning på eventplanering, marknadsföring, IT, entreprenörskap med mera, mode, fotografi, UX och webbdesign, näringslära, 3D och animering, eller kanske hälsa och välmående – så kommer du hitta något som passar dig.

Lärarna på skolan är yrkesverksamma experter inom sina respektive områden vilket gör att du får lära dig av personer som är väl insatta i branschen. Du får lära dig de senaste teknikerna och får ”hands on” erfarenhet och värdefulla kontakter inom industrin redan under studietiden. Torrens University stoltserar även mycket i att arbeta i nära relation med näringslivet och privat sektor och kan erbjuda möjligheter till praktik på företag så som exempelvis Sony, L’Oreal eller australiensiska Chamber of Commerce (Handelskammaren).

Torrens University erbjuder personligt mentorskap för att uppnå dina mål

I samband med din påbörjade utbildning vid Torrens University tilldelas du en personlig success coach/mentor för att stödja dig på vägen mot dina mål. Den mentor som du tilldelas är expert inom ditt valda ämnesområde eller inom den bransch där du vill arbeta i framtiden och kommer agera som en inspiratör och guide genom hela din utbildning. Din mentor kan även hjälpa till med att matcha dig med passande praktikplatser.

Torrens University har campus i några av Australiens storstadsmetropoler

Välj att studera på ett av Torrens härliga campus antingen i storslagna Sydney, tropiska och autentiska Brisbane eller multi-kulturella och charmiga Melbourne.

I Sydney hittar du två campus – Ultimo Campus för dig som studerar design eller Creative Technology; eller Surry Hills för dig som studerar Business, hälsa eller hospitality. Båda campusen har unika och inspirerande studieutrymmen där du har alla förutsättningar att lyckas med dina studier. Läs mer om campuset i Sydney här.

I video nedan kan du ta del av en dag på campus med business-studenten Elizabeth som studerar i Sydney:

I Melbourne är det främst Flinders Street Campus som du kommer vistas på om du väljer att studera i denna sprudlande, kulturella stad. Flinders Street är mitt i centrala Melbourne så du kan enkelt ta dig till campuset var du än väljer att bo. Här kan du läsa mer om Torrens University’s campus i Melbourne.

Brisbane campus kallas Fortitude Valley och ligger alldeles bredvid floden som rinner igenom Brisbane, så du har fantastisk utsikt över hela Brisbane när du är på campus. Campuset erbjuder luftiga och moderna lokaler. Här kan du läsa mer om campuset i Brisbane.

Utbildningar på Torrens University

I samarbete med Torrens University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diploma –  1 år
  • Bachelor –  3 år (finns möjlighet att bli klar på 2 år)
  • Master – 6 månader till 2 år1

Läs om utbildningarna på Torrens University här.

Följ Torrens University i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

De erbjuder bra stöd för oss elever för att vi ska lyckas med våra studier. Jag gillar att storleken på klasserna inte är särskilt stora och att skolan i sig är liten också, passar mig perfekt.

Emma B, Bachelor of Business – Event Management

Jag är imponerad över hur mycket jag redan har lärt mig. Du får verkligen en bra grund att stå på

Nemanja P, Diploma of Interior Design & Decoration

Studera i Sydney

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Australien

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan