Shinjuku district i Tokyo, Japan

Studera i Japan - Studera i Tokyo

KAI Japanese Language School

KAI Japanese Language School – en språkskola mitt i Tokyo

Har du drömt om att lära dig japanska mitt i hjärtat av världens största stad? Då är KAI språkskola det perfekta valet för dig! På KAI får du chansen att lära dig japanska grundligt, skräddarsytt till din nivå, och de har med åren blivit en av de mer erkända språkskolorna i Japan. Campus ligger supercentralt, mitt i det populära området Shinjuku i Tokyo, samtidigt som alla Tokyos sevärdheter bara är en kort tunnelbaneresa bort!

Samtidigt som man lär sig språket lär man sig mycket om den japanska kulturen. Skolan arrangerar ofta utflykter för sina elever, som till exempel grillkvällar, sumobrottning, teceremonier, fester osv. Som student på KAI får man verkligen en djupdykning i det japanska språket och kulturen.

KAI språkskola i Tokyo logotyp

4 fördelar med att studera på KAI

  • Bra läge mitt i den pulserande stadsdelen Shinjuku.
  • Upplev en av världens mest unika kulturer mitt i världens största stad.
  • Undervisning av hög kvalité med erfarna lärare.
  • Berikande kulturella upplevelser som arrangeras av skolan.

En av Tokyos mer erkända språkskolor

KAI har hjälpt internationella studenter att lära sig japanska sedan 1987 och har med tiden blivit en av de mer erkända språkskolorna i Tokyo. Ordet KAI betyder öppenhet, förståelse, världen, möte, hav och innovation, vilket allt beskriver skolans filosofi. Personalen på skolan har en hög nivå av engelska, så det blir aldrig några kommunikationsproblem mellan personalen och studenterna.

Studenter från över 40 olika länder har studerat på KAI. Ungefär 50% av studenterna år 2023 kom från Europa, och totalt cirka 5% år 2023 var svenska studenter. De har en god spridning av länder och ett maximalt antal studenter från varje land för att se till att det finns en stor internationell miljö på skolan.

Lev studentlivet mitt i livliga Shinjuku

Skolans läge är perfekt beläget i Shin-Okubo mitt i det populära Shinjuku-området, känt för sina mysiga restauranger och barer samt ett pulserande nattliv. Shin-Okubo är Tokyos egen Koreatown, så om du gillar koreansk mat och K-pop finns det tillgängligt i området runt skolan.

Något som gäller för Shinjuku men också hela Tokyo generellt sätt är den fantastiska matkulturen och restauranger av hög kvalité på varje gathörn, så det finns alltid något gott att äta!

Utbildningar på KAI Japanese Language School

I samarbete med KAI Japanese Language School erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • General Course – 20h/vecka
  • Sommarkurs – 20h/vecka

Läs mer om utbildningarna på KAI Japanese Language School här. 

Studera i Tokyo

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Tokyo i Japan på blueberry.nu

Studera i Japan

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan