Studera i Sydney i Australien på UNSW på blueberry.nu

Studera i Australien - Studera i Sydney

UNSW Sydney

Studera på University of New South Wales i Sydney

Studera i Sydney på prestigefyllda University of New South Wales (UNSW Sydney). Det här är ett av de absolut bästa universiteten i Australien och ingår i Group of Eight, Australiens motsvarighet till Ivy League i USA. Skolan rankas topp 10-15 i världen inom bland annat Business och Engineering. UNSW Sydney har flera gånger blivit utsett till det universitet som arbetsgivarna själva helst anställer ifrån. En Study Abroad-termin eller en examen härifrån ser garanterat mycket bra ut på ditt CV.

UNSW Sydney är ett stort globalt universitet med över 60 000 studenter, varav ca 20 000 är internationella från över 140 olika länder. Universitetet har ett väldigt stort utbud av högklassiga utbildningar och kurser. Det är alltid saker på gång både på och utanför universitetet och utbudet av aktiviteter är också närmast obegränsat. UNSW Sydney har dessutom ett perfekt läge med närhet till några av Sydneys bästa stränder och surfing samtidigt som campuset ligger nära centrum i pulserande och färgstarka Sydney!

UNSW Sydney logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på UNSW i Sydney

 • Rankas som ett av världens 45 bästa universitet, medlem av Group of Eight.
 • Rankas topp 10 i världen inom Business, topp 15 i världen inom Engineering. Har även höga rankningar inom en stor mängd andra ämnesområden.
 • Stort utbud av kurser och utbildningar på mycket hög nivå.
 • Perfekt läge i fantastiska metropolen Sydney, nära både stränder och centrum.

TIPS! UNSW Sydney erbjuder just nu stipendium som du som internationell student kan söka. Läs mer om vilka stipendium som erbjuds här.

Det finns många anledningar att välja UNSW Sydney, här är fem av dem!

Campus nära Sydneys centrum och stränder

UNSW Sydney har ett stort och trevligt huvudcampus som känns som en egen liten stad med ett brett utbud av caféer och resturanger, bibliotek, gym, vårdcentral och bokhandel. Campuset ligger nära Coogee Beach, så efter lektioner kan du ta dig till stranden eller hoppa på expressbussen som åker mellan universitetet och Sydney Central.

Många internationella studenter väljer att antingen bo vid Coogee Beach, Bondi Junction, Bondi Beach eller någon av de andra stränder som ligger i närheten av UNSW. Från Coogee Beach tar det dig ca 5 minuter med buss eller ca 30 promenad till UNSW och från Bondi Beach är det en bussresa på ca 30 minuter.

Här kan du redan nu ta en rundtur på UNSW:s huvudcampus (klicka på bilden):

360 campus tour på unsw i Sydney på blueberry.nu

Som internationell student får du bra stöd och hjälp av UNSW och ges även möjligheten att åka på utflykter som anordnas av universitetet. Exempel på tidigare utflykter genom UNSW har varit; Royal National Park Day Trip, Port Stephens Whale Watch och Melbourne Long Weekend Trip. Här kan du läsa mer om hur du kan engagera dig i studentlivet på UNSW.

Här får du en försmak av hur det är att studera på University of New South Wales:

Utbildningar på UNSW

I samarbete med University of New South Wales erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 eller 2 terminer.
  • Bachelor’s degree – 3 till 4 år.
  • Graduate Certificate – 6 månader.
  • Graduate Diploma – 1 år.
  • Master’s degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på University of New South Wales.

Spana in UNSW i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Intresseanmälan  Ansök nu

Välj en stad som du tror du kommer trivas i, var öppen för att träffa nya människor och ÅK!

– William L, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Mitt halvår på UNSW är det bästa jag har gjort och jag kan bara ge högsta betyg till både UNSW och Sydney. Tveka inte att åka dit!

– Per L, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Jag hade inte så stora förväntningar innan jag åkte till Australien, mer än att jag faktiskt skulle ÅKA TILL AUSTRALIEN! Funderar du på att åka iväg? Gör det bara! Du kommer inte ångra en sekund av det!

– Sofia H, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!
UNSW

Det finns en mängd restauranger och caféer samt flera grönområden där man kan sitta på lunchen och njuta av solen. Det är mycket folk överallt och väldigt härlig stämning.

– Lovisa S, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Studera i Sydney

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Australien

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Sindre Løfsgaard, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan