Studera i Irland - Studera i Dublin

Griffith College

Studera på Griffith College

Griffith College grundades 1974 och är Irlands största privata institution med campus i Dublin, Limerick och Cork. De har sedan dess etablerat ett växande internationellt rykte för studenters framgång både under och efter studietiden. Idag studerar 7000 studenter på skolan varav 1400 är internationella och huvudcampus ligger i huvudstaden Dublin.

På Griffith College har du möjligheten att studera utbildningar som utmärker sig inom en lång rad av ämnen som Design, Music and Multimedia, Journalism and Media Communication, Business, och Computing. Många tidigare studenter har framgångsrika karriärer både nationellt och internationellt inom sina områden.

4 skäl att studera på Griffith College

  • Framstående utbildningar inom många olika intressanta ämnesområden.
  • Prisvärda utbildningar som kan täckas helt med CSN.
  • Stark arbetsmarknad med europeiska huvudkontoren för bland annat Google, Facebook, Airbnb och Microsoft.
  • Du studerar centralt beläget i mysiga Dublin med utmärkt studentliv.

Griffith College erbjuder utbildningar för framtiden

Med internationellt erkända program, utmärkta studieresurser för studenter att ta del av, och få studenter per lärare, ger Griffith College utbildningar som förbereder dig för din framtida karriär. Griffith College populäritet bland internationella studenter innebär att det är det perfekta valet för dig som vill studera i en internationell och stimulerande miljö samtidigt som du upplever allt Dublin och Irländsk kultur har att erbjuda.

Griffith College har tre campus med unik atmosfär och historia

Griffith College har sitt huvudcampus i centrala Dublin men har också campus i städerna Cork och Limerick.

På campus i Dublin har du nära till allt staden har att erbjuda så som kultur, nöjen, mat, shopping, irländska pubar. Dublin har dessutom en mycket stark arbetsmarknad att ta del av, här har många av världens största företag sina europeiska huvudkontor, bland annat finner du Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Airbnb och eBay i Dublin.

Cork är en stad fylld med sociala evenemang och årligen hålls filmfestivaler och nöjeslivet är igång året av det välkända irländska publivet, konstkultur och sevärdheter. Skolans campus är beläget med gångavstånd till St. Patricks Street som flera gånger vunnit pris som Irlands bästa shoppinggata. Här är du nära vattnet, caféer, butiker och mysiga matställen.

Limerick ligger i mitten av Irland och är därmed perfekt placerat för att du som student sa kunna ha alla möjligheter att upptäcka hela landet med staden som utgångspunkt. Limerick är, liksom de flesta irländska städer, känt för sina pubar men staden har även ett brett kulturliv. De är vidare kända för att ha några av Irlands starkaste rugbytraditioner.

Saron studerar Interior Architecture Design på Griffith College

Se videon nedan för att ta del av Blueberrystudenten Sarons tankar kring Griffith College, livet på Irland och hennes studieprogram Interor Architecture Design.

Utbildningar på Griffith College

I samarbete med Griffith College erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor Degree – 3 år
  • Master Degree – 1 år

Läs mer om utbildningarna på Griffith College här.

Följ Griffith College på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Trodde det skulle ta flera veckor att komma in i allt, men träffade flera kompisar redan dag 2 här och har haft en väldigt bra tid här. ÅK säger jag bara!

– Klara D, Study Abroad

Gata vid solnedgång i Dublin

Jag läser Writing for Media, Pronciples of Marcroeceonomics, History of Art and photography, Storytelling for Screen och Media Studies. Jag gillar att på Gap Programme kan man välja vilka kurser (modules) man vill så länge det blir 30 poäng totalt och det är så användbart att få testa på dem i 2 veckor först.

– Justina B, Study Abroad