Bro i Rom

Studera i Italien - Studera i Rom

DILIT International House

Studera på DILIT International House i Rom

Har du alltid velat lära dig flytande italienska samtidigt som du bor i en av Europas charmigaste städer? Perfekt, då är DILIT International House i Rom det solklara valet för dig! DILIT är en språkskola med mer än 50 års erfarenhet av att lära ut språkstudier. Hit är alla välkomna, både om du läst italienska innan eller om du är nybörjare i språket. Lärarna här brinner verkligen för sitt yrke och vill göra lärandet till något roligt. Genom åren har skolan tagit emot mer än 80 000 studenter från 125 länder. Att läsa en språkkurs på DILIT innebär att du kommer att visats i en väldigt internationell miljö och få vänner från hela världen! Som student här får du inte bara lära dig italienska i högt tempo, utan också mer om den italienska kulturen.

4 skäl att välja DILIT International House:

  • Mer än 50 års erfarenhet av att lära ut språkstudier
  • Perfekt läge i centrala Rom, med närhet till stadens alla sevärdheter
  • Bo och studera i en av Europas mysigaste städer, omgiven med god mat och dryck
  • Högt rankad språkskola med extremt nöjda studenter

DILIT International House – Beläget i hjärtat av Rom

DILIT International House har ett perfekt läge i centrala Rom, med närhet till stadens centralstation, vilket gör det enkelt att ta sig hit med kollektivtrafik. I området finner du många mysiga caféer, fina gamla byggnader med magisk arkitektur och ett och annat glasscafé där du kan köpa dig en äkta italiensk gelato. Inom rimligt avstånd finns även stadens populäraste sevärdheter så som Fontana di Trevi, Colosseum och Foro Romano. Som student i Rom kan du förvänta dig hög puls blandat med italienarnas avslappnade livsstil. För dig som gillar sport så kan du gå och se två av landets mest klassiska fotbollslag, Roma och Lazio. Rom är också en stad med starkt fokus på design och mode. Här hittar du märken som Valentino, Bulgari och Fendi. Vill du uppleva modebranschen på nära håll så ska du bege dig till området runt spanska trappan, där många stora klädesföretag håller till.

Utbildningar på DILIT International House

I samarbete med DILIT International House erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Standardkurs – 20h/vecka
  • Intensivkurs – 25h/vecka

Läs mer om utbildningarna på DILIT International House här.

Spana in DILIT International House i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Studera i Rom

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera design & mode i Rom på blueberry.nu

Studera i Italien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan