Studera i England - Studera i London

London South Bank University

Studera på London South Bank University

Nu har du chansen att studera utomlands på London South Bank University i centrala London! Det här klassiska universitetet erbjuder dig ett brett utbud av utbildningar samtidigt som de satsar hårt på att studenterna ska få jobb efter avslutade studier. Sysselsättningsgraden hör till de bästa i London – så många som 81% av London South Bank Universitys studenter har fått jobb inom sitt område direkt efter examen!

London South Bank University, LSBU, har funnits sen 1892. Idag studerar ca 23 000 studenter från 130 olika länder på universitetet. Ca 4000 av dessa är internationella. Samtliga byggnader ligger i anslutning till varandra vilket gör det lätt att ta sig runt på campus. Personalen och lärarna är dessutom professionellt yrkesverksamma inom det område de undervisar.

4 skäl att studera på London South Bank University

  • Studera mitt i London.
  • Stort och bra universitet med brett kursutbud.
  • Prisvärt studentboende.
  • Mycket hög anställningsbarhet.

London är fantastiskt, bättre studentstad kan man nog inte hitta!

– Mathilda H, Study Abroad

Skolan känns professionell och seriös. Det känns som att det blev rätt skola för mig. Mitt totalintryck av LSBU är väldigt bra!

– Hanna A, Bachelor in Business Management

London är en helt fantastisk stad! Alltid något som händer och det är enkelt att ta sig runt. Universitetet ligger bra till i södra London, särskilt om man bor på något av studentboende som ligger precis i anslutning till universitetet.

– Lisa N, Study Abroad Engineering

Entrepreneurship in action

London South Bank University lägger stort fokus på att studenterna ska förberedas inför arbetslivet redan under studierna. Student Enterprise är ett exempel där studenter som är intresserade av Entrepreneurship får rådgivning och tillfälle att delta i workshops och seminarier. LSBU erbjuder även ett antal platser där det finns möjlighet att få utveckla sin affärsidé med hjälp av coaching, rådgivning, bidrag och ett eget skrivbord. Du kan även få hjälp med att hitta ett jobb vid sidan av/efter studierna med hjälp av skolans JobShop.

Under hösten öppnas även Student Centre där man kan få extra support i undervisningen, utforska möjligheter vad gäller arbete och karriär eller bara umgås med sina klasskamrater efter skoltid.

Utbildningar på London South Bank University

I samarbete med London South Bank University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Top Up för dig som t.ex. tidigare studerat på YH/KY – 1 till 2,5 år.
  • Bachelor’s Degree – 3 år.
  • Master’s Degree – 1 till 1,5 år.

Läs mer om utbildningarna på London South Bank University.

Spana in London South Bank University i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Konstigt nog kom den stora kulturella skillnaden som en stor chock. Men om jag fick välja hade jag nog stannat kvar här efter mina studier för att starta upp mitt egna företag.

Jennifer Lindholm

Senior Area Manager

Läs mer

En stor fördel med att studera vid London South Bank University är allt stöd som universitet erbjuder. De anordnade spännande ”workshops” inom entreprenörskap och mina lärare var väldigt engagerade.

Isabel Dahlin

Läs mer

Studera i London

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i England

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Jennifer Lindholm, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan