Bond University i Gold Coast på blueberry.nu

Studera i Australien - Studera i Gold Coast

Bond University

Studera på Bond University

Bond University i Australien håller mycket hög nivå på sina kurser och utbildningar. Universitetet har Australiens nöjdaste studenter och har även flest lärare per student i hela landet. De har blivit utsedda till Australiens bästa Universitet när det kommer till student experience med 5 stjärniga omdömen under de senaste två årtionden av 2023 Good Universities Guide. Det här är ett personligt och lite mindre universitet med ca 5 000 studenter. Oftast är det inte fler än 11 elever i samma klass vilket är väldigt stor skillnad mot stora universitet i de flesta länder. Bond, som ligger i den soliga staden Gold Coast, Queensland har också blivit utsett till världens bästa ”Beachside University”. Du kan välja att studera Study Abroad, kandidatexamen och masterexamen.

Campus i Guldläge

Bond University startade 1989 och byggde då ett helt nytt campusområde bara 10 minuter från en av Australiens bästa stränder. Här finns även en fantastisk möjlighet till ett rikt socialt liv. På det fina campuset finns flera restauranger, caféer, ett gym och över 70 olika sportklubbar. Skolan är också en av få i Australien som har anammat lite av den amerikanska collegekulturen med sportlag och liknande.

Det är ingen hemlighet att Gold Coast är en Australiens populäraste turistorter och du kommer snabbt förstå varför. Men Gold Coast är så mycket mer än bara solsken, ändlösa stränder och surf. Det är också en fantastisk plats att studera utomlands på!

 

4 skäl att studera på Bond University

Lär dig mer om utlandsstudier på Bond University:

Högt rankad skola med möjlighet till praktik

Bond University skapades med inspiration från ledande institutioner över hela världen. Målet med Bond var att det skulle vara den första privata institutionen i Australien som inte fick gå med vinst ekonomiskt. Istället skulle alla pengar återinvesteras i universitetet. I den nationella University Experience Survey (UES) får Bond University mycket höga poäng: Skills Development 96% (snitt för alla Australiska universitet 78%), Learner Engagement 93% (snitt 58%), Teaching Quality 96% (snitt 78%), Learning Resources 97% (snitt 85%). På campus finns allt man behöver även för den praktiska delen av sin utbildning tack vare den moderna utrustningen.

Därutöver finns möjlighet till praktik på företag som KPMG, JBWere och Marriott International för att nämna några. Under de åren som Bond funnits så har lärare och professorer byggt upp ett fantastiskt nätverk med kontakter i näringslivet vilket alla studenter har stor nytta av.

Utbildningar

I samarbete med Bond University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s Degree – 2 till 3 år.
  • Master’s Degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna på Bond University.

Spana in Bond University i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Vi är ganska små grupper så undervisningen blir väldigt personlig och man får verkligen en relation till sina klasskamrater och lärare.

– Måns T, Study Abroad

Undervisningen är jättebra och jag får väldigt bra hjälp av lärarna. De vill verkligen att man ska lyckas på proven och hjälper mer än gärna!

– Emma T, Bachelor of Commerce

Jag kollade runt på internet och Blueberry var det jag nappade på först. Blueberry har varit engagerade och verkade vara lika glada åt min dröm att studera utomlands som jag.

– Carolina C, Bachelor of Architectural Studies

Läs studentberättelsen här!

Extremt fint campus med grymma inkluderande aktiviteter såsom gym, tennis, pingis, gruppass, simning, squash, beachvolley samt en sporthall som man kan nyttja till allt möjligt.

– Rasmus W, Study Abroad

Studera i Gold Coast

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Gold Coast i Australien på blueberry.nu

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Sörensen-Ringi, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan