Tokyo Shibuya stadsbild

Studera i Japan - Studera i Tokyo

Kudan Institute

Studera på Kudan Institute of Language and Culture

Har du alltid drömt om att studera i världens största metropol? På Kudan Institute of Language and Culture får du chansen att uppleva den fantastiska staden Tokyo samtidigt som du lär dig det japanska språket! Kudan är en välrenommerad språkskola och sedan 1988 har de hjälpt studenter från över 70 olika länder att lära sig japanska. Skolan erbjuder kurser på flera olika nivåer, så du kan utveckla ditt språk oavsett om du har lärt dig lite japanska tidigare eller aldrig har hört ett japanskt ord i ditt liv.

Som student på Kudan lär du dig inte bara det japanska språket, utan du fördjupar dig också i den japanska kulturen och allt den har att erbjuda. Skolan tar också med sina elever på flera utflykter i Tokyo och området runt omkring, så du får chansen att utforska delar av Tokyo som du annars kanske inte skulle ha gjort.

Kudan-Institute logotyp

4 fördelar med att studera på Kudan Institute

  • Studera på en högt ansedd språkskola som är skicklig på att förbereda studenter för arbetslivet.
  • Bo och studera i världens största stad, Tokyo.
  • Upplev den japanska matkulturen. I Tokyo finns det alltid billig och god mat i närheten!
  • Ta chansen och specialisera din språkkurs genom att till exempel välja en tilläggskurs inom manga där du lär dig av professionella mangatecknare i skolans egna mangakurser.

Upplev studentlivet i hjärtat av världens största stad

Tokyo är som bekant världens största stad med sina nästan 40 (!) miljoner invånare. Det innebär att det inte finns ett centrum i staden, utan flera olika centrum som alla är fulla av liv och saker att göra.

Shinjuku är känt för sitt nattliv och gator flödande av ljus från skärmar och barskyltar, Shibuya är känt för mysiga kaféer och barer, Ginza med high-end shopping och Akihabara känt som ”Electric City” med arkader och elektronikbutiker. Kudan ligger i det geografiska hjärtat av Tokyo, bara en kvart med tunnelbana till alla dessa kända områden.

En samling utanför Kudan Institute med en stor Buddha i bakgrunden

En skola som erbjuder jobbmöjligheter

Många som reser till Tokyo upplever att de vill stanna längre och fördjupa sig mer i kulturen. Kudan arbetar därför mycket med att hjälpa sina studenter att ansöka om arbetsvisum och hitta jobb i Japan om man skulle vilja stanna kvar i landet. De hjälper också sina studenter att hitta deltidsjobb om man känner att man vill arbeta samtidigt som man studerar. Att uppleva arbetslivet i Japan är ett perfekt sätt att utveckla sina språkkunskaper i verkliga situationer!

Utbildningar på Kudan Institute

I samarbete med Kudan Institute erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Intensivkurs – 20 lektioner per vecka
  • Conversation course – 20 lektioner per vecka

Läs mer om utbildningarna på Kudan Insitute här.

Studera i Tokyo

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Tokyo i Japan på blueberry.nu

Studera i Japan

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan