Studera i Japan på Temple University på blueberry.nu

Studera i Japan - Studera i Tokyo

Temple University Japan

Studera på Temple University Japan

Temple University Japan i Tokyo ger dig chansen att få en amerikansk universitetsutbildning samtidigt som du upplever den fascinerande japanska kulturen. Universitetet är nämligen en del av amerikanska Temple University och är det äldsta och största utländska universitetet i Japan. Världens största stad Tokyo erbjuder oförglömliga upplevelser för dig som student med sitt myllrande folkliv, spektakulära skyskrapor, neonljus, historiska tempel, magnifika parker, manga och gigantiska shoppingkomplex.

Här kan du studera en hel kandidatutbildning eller Study Abroad programmet under en till två terminer inom flera spännande ämnesområden.

 

4 skäl att studera på Temple University Japan

  • Du får en utbildning som följer ett amerikanskt skolsystem, men får ta del av den häftiga och unika atmosfären i centrala Tokyo.
  • Skolan är mån om att anordna utflykter och aktiviteter för internationella studenter för att visa allt vad Japan har att erbjuda.
  • Boende ordnas direkt av skolan under första terminen, så du slipper stressen kring att hitta boende själv.
  • Stort urval av kurser och program inom samhälle, historia, design, språk och kultur. Det finns något för alla!

Centralt och fint campus

I ett fint område bara några minuters promenad från Setagaya Park hittar du Temple University Japan där de delar campus med Showa Women’s University. När du studerar på Temple University Japan har du bland annat tillgång till skolans datorsalar, akademisk rådgivning och bibliotek. Du får även chansen att uppleva kulturen och staden genom utflykter, workshops och evenemang på campus som skolan anordnar. Varför inte gå med i någon av universitetets många studentföreningar såsom Skateboarding Club, Video Gaming Club eller Multi Dance Club?

Studera på engelska samtidigt som du lär dig japanska

Studenter från hela världen kommer till Temple University Japan för att uppleva kulturen, språket och Japans historia samtidigt som de får en förstklassig utbildning. Våren 2018 var ca 38% av Temples studenter amerikaner, 41% japaner och 21% från övriga världen.

Undervisningen sker på engelska, men de flesta studenterna läser också kurser i japanska. Du kan läsa på universitetet utan några förkunskaper i japanska och om du vill kan du studera japanska på nybörjarnivå. På lektionerna läser du i små klasser tillsammans med cirka 20 andra studenter, vilket gör att du uppmuntras till att delta i diskussioner med klasskamrater och lärare.

Chans till praktik och extrajobb

Du har goda möjligheter att få praktisera under utbildningens gång, vilket studenterna uppskattar väldigt mycket. Skolan kan också hjälpa dig att hitta ett extrajobb i Japan och efter avslutad Bachelor’s degree brukar skolans studenter ha lätt att få jobb.

Utbildningar på Temple University Japan

I samarbete med Temple University Japan erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor’s degree – 4 år (finns möjlighet att göra klart på 3 år)

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in Temple University Japan i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube
Temple-studenternas blogg

Tokyo är en fantastisk stad att vara student i. Det finns hur mycket roligt som helst att göra, spännande ställen att utforska, god mat att äta, och det mesta går att göra till budgetpris om man letar. Tar man sig utanför Tokyos gränser finns det hur mycket som helst att utforska.

– Mira W, Bachelor of Art

Läs studentberättelsen här!
plugga i japan

Positiv och bra miljö. Undervisningen är mycket eget ansvar. Men också mycket fria studier och inga onödiga klasstimmar. Men jag älskar Tokyo! Ekonomin får man alltid att fungera, man kan göra soppa på allt!

– Jonathan O, Study Abroad

studera i japan med blueberry

Studera i Tokyo

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Tokyo i Japan på blueberry.nu

Studera i Japan

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan