Studera Media & Kommunikation

Media & Communication

Studera Media & Communication utomlands

Media & Kommunikation är ett område i ständig förändring och det är det som gör det så stimulerande att jobba med och studera. Budskapen, kanalerna och verktygen blir bara fler. Vårt sätt att konsumera medier ändras hela tiden och olika målgrupper skiljer sig kraftigt från varandra. Idag kan vi göra nästan vad som helst med vår mobiltelefon och det tillsammans med bland annat sociala medier och streamingtjänster har höjt ribban för den som jobbar med Media & Kommunikation. Som kommunikatör är ditt jobb att träffa rätt och engagera din målgrupp i den här utmanande men fascinerande djungeln.

Media & Kommunikation är ett enormt ämnesområde med massor av inriktningar. Vi har valt att lyfta fram några av de viktigaste i listan över underämnen: Advertising & PR, Journalism, Interactive Media, Creative Writing, Social Media, Rhetoric och Photography.

Efter avslutade studier har du både de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att arbeta som exempelvis marknadskoordinator, reklamare, kommunikatör, journalist, webbredaktör, copywriter eller informatör.

College & Universitet

Media & Communication - Blueberrys utbud av skolor