Studera i Singapore - Studera i Singapore

James Cook University Singapore

Studera på James Cook University Singapore

James Cook University i Singapore ger dig chansen att få en australiensisk universitetsutbildning samtidigt som du får uppleva hur det är att bo i multikulturella knytpunkten Singapore, nära till resten av Asien. Universitetet är nämligen ett campus till den australiensiska skolan James Cook University. Studentlivet i ett av världens mest tätbefolkade länder erbjuder oförglömliga upplevelser med sitt myllrande folkliv, spektakulära skyskrapor, matkultur från världens alla hörn och tropiska klimat.

Här kan du studera en kandidatutbildning på två år eller 1-2 Study Abroad terminer inom flera spännande områden.

4 skäl att studera på JCU Singapore

  • Du får en utbildning som följer ett australiensiskt skolsystem, men får ta del av den häftiga och unika atmosfären i Singapore.
  • Litet campus där studenten är i stort fokus och du lär känna de flesta lärare och studenter som går på campus.
  • Få chansen att uppleva en alldeles unik studieupplevelse i tropiskt klimat med goda möjligheter att resa och se mer av vad Asien har att erbjuda.
  • Bli färdig med din kandidatutbildning på bara två år, istället för tre som är standard i Sverige.

Centralt och fint campus

Med kommunaltrafik når du JCU Singapores campus inom 20 minuter från Singapores stadskärna. Campuset är modernt, fyllt med grönska och natur och med öppna ytor för att tillmötesgå Singapores tropiska klimat. Du hittar allt du behöver på campus så som bokhandel, gym, cafeterior, allmänna studieutrymmen och bibliotek.

Visste du till exempel att JCU Singapore är ett av endast två universitet i Singapore som har en egen praktisk klinik på campus där psykologistudenter har möjlighet att hålla möten och samtal med patienter?

Ämnesområden anpassade efter arbetsmarknaden

JCU Singapore är måna om att få ut studenterna på arbetsmarknaden så fort de är färdiga med sin utbildning. De har därför en mängd olika samarbeten med företag inom olika industrier. Det finns goda möjligheter att göra praktik under din studietid på JCU Singapore om du väljer att läsa en hel kandidat- eller masterexamen.

Utbildningar på JCU Singapore

I samarbete med JCU Singapore erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Bachelor’s degree – 2 år
  • Master degree – 1 år

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in JCU Singapore i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Isabella Hansson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan