Sommarkurs i Brighton på University of Sussex på Blueberry.nu

Studera i England - Studera i Brighton

University of Sussex

Studera på University of Sussex

Passa på att läsa universitetskurser under sommaren samtidigt som du njuter av sommarlivet och bättrar på engelskan i populära BrightonEnglands sydkust! University of Sussex International Summer School ger poängkurser under två stycken 3-veckorsblock med start i juni. Du kan välja bland kurser inom Humanities, Social Sciences och Natural Sciences. Du läser tre eller sex veckor och en kurs är oftast 15 credits. Det här är en fin merit på CV:t eftersom University of Sussex är utsett till ett av Storbritanniens bästa universitet.

4 skäl att studera på University of Sussex

  • Ligger i sommarstaden Brighton med fin strand och stort nöjesutbud.
  • 3-6 veckors sommarkurser inom populära områden.
  • Prisvärt boende på det lantliga och fina campuset en kort busstur från centrum.
  • Skolan är ett av Storbritanniens 20 bästa universitet.

Stort utbud av nöjen och aktiviteter

Brighton kallas ”London by the sea” och precis som i London som ligger 50 minuter bort med tåg finns det alltid något att göra här. Njut av strandpromenaden och den ikoniska piren, besök en av de många pubarna, gå på konserter och festivaler eller ta del av ett av Englands bästa nattliv.

University of Sussex arrangerar gemensamma aktiviteter som vandringar, kajakturer, filmvisningar och pubbesök. Universitetscampuset ligger i lantliga miljöer utanför Brighton som du når lätt via bussar som avgår flera gånger varje timme. Studenterna bor oftast i enkelrum på campus där köket delas med andra studenter.

Under introduktionen välkomnas du av studenter från universitetet och de fungerar också som guider under din tid på universitetet.

Utbildningar på University of Sussex

  • Sommarkurser – 3 till 6 veckor.

Läs mer om utbildningarna på University of Sussex.

Spana in University of Sussex i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Karin Setterbrant, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan