Studera på Irland på Dublin Business School på blueberry.nu

Studera i Irland - Studera i Dublin

Dublin Business School

Studera på Dublin Business School

Studera i Dublin på Dublin Business School (DBS) som är Irlands största privata utbildare. Skolan med sina 9000 studenter har en nära kontakt med arbetsmarknaden. Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att skapa snabba jobbmöjligheter för studenter efter avslutade studier, dessutom kan skolan aktivt hjälpa dig som student att hitta jobb. Som om inte det vore nog är skolans utbildningar mycket prisvärda för dig som svensk.

Dublin är en av Europas snabbast växande huvudstäder och har en mycket bra arbetsmarknad för dig som vill få fart på din karriär. Visste du till exempel att jättar som Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Airbnb och eBay alla har lagt sina europeiska huvudkvarter här.

Dublin Business School logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på Dublin Business School

  • Extremt bra priser på attraktiva utbildningar och kurser.
  • Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att studenterna ska få jobb snabbt.
  • Perfekt val för att göra en ”Top-up Degree”. Mycket populärt bland IHM-studenter!
  • Mycket centralt beläget i mysiga Dublin med suveränt studentliv.

DBS din rätta väg

Bege dig till Irland och den charmiga huvudstaden Dublin för dina utlandsstudier! Dublin Business School är en av våra billigaste skolor och ett perfekt val för dig som vill gå yrkesinriktade utbildningar och kurser i bland annat Business, Marketing, Event Management, Media, IT, Law, Psykologi och Arts. Alla utbildningar på DBS är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt och du har  möjlighet till praktik på företag som Microsoft, LinkedIn, Google under eller efter din studietid. Du kan studera fristående kurser (Study Abroad) eller speciellt framtagna certifikat. För dig som studerar eller har studerat på till exempel KY/YH i Sverige finns dessutom möjligheten att tillgodoräkna dig tidigare studier och göra en så kallad ”Top-up”. Det innebär att du efter bara 1 års studier på skolans Bachelor Degrees går ut med en kandidatexamen som gör dig ännu attraktivare på arbetsmarknaden. Bland annat är Dublin Business School väldigt populär bland studenter på IHM Business School i Sverige som vill göra en ”Top-up”.

Flera campus i hjärtat av Dublin

Dublin Business School har 4 mycket centralt belägna campus i Dublin med gångavstånd från varandra. Se hur de olika campusen är belägna här. Oavsett vilket campus du går på har du nära till att du behöver som student. Dublin är en av de städer i Europa med lägst snittålder vilket gör stadens studentliv mycket bra. Skolan erbjuder mängder av aktiviteter och nöjen och anordnar bland annat stora baler och fester. Läs mer om alla events här. Dessutom finns det mängder av klubbar och föreningar att gå med i om du vill.

Utbildningar på Dublin Business School

I samarbete med Dublin Business School erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer
  • Certifikat  – 1 termin
  • Top-up Degree – 1 år
  • Bachelor Degree – 3 år
  • Masterprogram – 1 år

Läs mer om utbildningarna på Dublin Business School här.

Följ Dublin Business School på sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

 Lärarna är oerhört bra och alla som arbetar på DBS är väldigt trevliga och hjälper till om man har en fråga eller ett problem.

– Lukas M, Bachelor Degree in Business Management

Läs studentberättelsen här!
Studera på Irland på Dublin Business School på blueberry.nu

Studera i Dublin

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer
Studera i Dublin på Irland på Blueberry.nu

Studera i Irland

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Victoria Weber, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan