Irland - Dublin

Dublin Business School

Studera på Dublin Business School

Bege dig till Irland och den charmiga huvudstaden Dublin för dina utlandsstudier! Dublin Business School är en av våra billigaste skolor och ett perfekt val för dig som vill gå yrkesinriktade utbildningar och kurser i bland annat Business, Marketing, Event Management, Media, IT, Law, Psykologi och Arts. Du kan studera fristående kurser (Study Abroad) eller speciellt framtagna certifikat. För dig som studerar eller har studerat på till exempel KY/YH i Sverige finns dessutom möjligheten att tillgodoräkna dig tidigare studier och göra en så kallad ”Top-up”. Det innebär att du efter bara 1 års studier på skolans Bachelor Degrees går ut med en kandidatexamen som gör dig ännu attraktivare på arbetsmarknaden. Bland annat är Dublin Business School väldigt populär bland studenter på IHM Business School i Sverige som vill göra en ”Top-up”.

Dublin Business School är med sina 9 000 studenter Irlands största privata utbildare och har mycket nära kontakt med arbetsmarknaden. Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt. Dessutom kan skolan aktivt hjälpa dig som student att hitta jobb. Som om inte det vore nog är skolans utbildningar mycket prisvärda för dig som svensk.

Dublin är en av Europas snabbast växande huvudstäder och har en mycket bra arbetsmarknad för dig som vill få fart på din karriär. Visste du till exempel att jättar som Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Airbnb och eBay alla har lagt sina europeiska huvudkvarter här.

Dublin Business School logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på Dublin Business School

 • Extremt bra priser på attraktiva utbildningar och kurser.
 • Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt, möjlighet till praktik på företag som Microsoft, LinkedIn, Google etc.
 • Perfekt val för att göra en ”Top-up”, alltså tillgodoräkna dig KY/YH-studier från Sverige och få en kandidatexamen efter bara 1 år. Mycket populärt bland IHM-studenter!
 • Mycket centralt beläget i mysiga Dublin med suveränt studentliv.

Flera campus i hjärtat av Dublin

Dublin Business School har 4 mycket centralt belägna campus i Dublin med gångavstånd från varandra. Se hur de olika campusen är belägna här. Oavsett vilket campus du går på har du nära till att du behöver som student. Dublin är en av de städer i Europa med lägst snittålder vilket gör stadens studentliv mycket bra. Skolan erbjuder mängder av aktiviteter och nöjen och anordnar bland annat stora baler och fester. Läs mer om alla events här. Dessutom finns det mängder av klubbar och föreningar att gå med i om du vill.

Utbildningar

I samarbete med Blueberry erbjuder Dublin Business School:

 • Fristående kurser – Study Abroad (1-2 terminer). Du kan välja mellan blandade kurser eller att specialisera dig inom ett enda ämne. Specialiserar du dig inom ett ämne under 1 termin får du ett speciellt certifikat. Vill du studera i 2 terminer kallas detta för ”Year Long Academic Programme”.
 • European Certificate (1 termin) inom SalesDigital MarketingTourism Marketing, och International Business.
 • ”Top-up” – Bachelor Degree  (1 år). Har du redan gått på exempelvis KY/YH i Sverige så har du möjlighet att göra en ”Top-up” och tillgodoräkna dina tidigare studier. Då går du bara sista året på Dublin Business Schools 3-åriga Bachelor Degrees. Efter 1 år har du då en kandidatexamen.
 • Bachelor Degree (3 år) inom antingen Business Management eller Business Project Management.
 • Masterprogram (1 år). Har du redan en kandidatexamen eller har gått på exempelvis KY/YH i Sverige och uppfyller vissa förkunskapskrav så har du möjlighet att tillgodoräkna dina tidigare studier och direkt komma in på Dublin Business Schools Master Degree. Efter 1 år har du då en masterexamen. Läs mer om utbildningarna på Dublin Business School här.

  Följ Dublin Business School på sociala medier

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Ella Reuterswärd, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan