Studera i USA - Studera i Chicago

North Park University

Studera på North Park University

I Chicago finner du North Park University (NPU). Ett universitet som har en stark anknytning till svenska immigranter och som idag är ett typiskt amerikanskt privat-universitet, med studenter från hela världen. North Park University erbjuder mindre klasser med färre elever, vilket leder till en mer personlig kontakt med både lärare och andra studenter. NPU har också ett rikt studentliv, med en variation av roliga aktiviteter och sportupplevelser!

Ta en guidad tur av North Park Universitys campus här.

 

north park university logga

4 skäl att studera på North Park University

  • Möjlighet att ta en kandidatexamen på 3 år istället för 4 år.
  • Garanterade stipendier för svenska studenter som blir antagna.
  • Stor variation av studentaktiviteter som anordnas av universitetet.
  • Ett väldigt bra universitet för dig som älskar sport. Här finns goda möjligheter att utöva exempelvis fotboll, basket, golf och friidrott.

Med sina många parker, magnifika byggnader och med närhet till Lake Michigan är det inte svårt att förstå att USA:s tredje största stad är en uppskattad plats av både turister och dess vänliga invånare. Här finns något för alla! Visste du förresten att Chicago kallas för skyskrapans födelsestad? Hur trevligt låter det inte att åka upp i USA:s näst högsta byggnad Willis Tower, att besöka något av stadens alla museer eller att ta del av sportevenemang i världsklass. Chicago har även bekväma flygförbindelser, ett stort utbud av sevärdheter, utmärkta restauranger och många affärer.

Utbildningar på North Park University

I samarbete med North Park University erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

Bachelor’s degree – 3 till 4 år
Master’s degree – 1 till 2 år

Följ North Park University på sociala medier:

Facebook
Instagram
Youtube 

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan