Blueberries

Kvalitetssäkrad av AIRC!

Kvalitetssäkrad av AIRC!

På Blueberry lägger vi stor vikt vid att ge trovärdig och opartisk information till våra studenter. Informationen som vi ger är baserat på våra egna besök på universitet och college och på de studentutvärderingar vi gör varje år. 97% av våra studenter anger att de är helt nöjda med den service som Blueberry ger! AIRC är ett officiellt kvitto på den höga kvalité som Blueberry står för.

Sedan 2018 är Blueberry ackrediterade av AIRCCertification by the American International Recruitment CouncilFör att bli tilldelade ett AIRC certifikat har Blueberry genomgått noggranna externa utvärderingar av verksamheten enligt AIRC Certification Standards. Utvärderingarna pågår under en längre tid och jag vill gärna speciellt lyfta fram all den positiva feedback som vi fått som rör vår personal.

Du kan läsa mer om AIRC här.
Läs mer om processen för certifiering här.

Vi har valt att genomgå den här processen som ett led i att kvalitetssäkra vårt arbete och för att kunna delta och påverka i inflytelserika AIRC konferenser.

Om du har några frågor eller funderingar kring vårt arbete med AIRC är du varmt välkommen att kontakta dem. Vi ber er dock göra det via denna länk så AIRC vet att det är Blueberry du är intresserad av.

AIRC Certifiering logga

/Eva Axelsson Engström Proud co-founder

Kvalitetssäkrad av ICEF!

ICEF är en organisation som tillgodoser relationer mellan institutioner och agenter. ICEF är en viktig plattform för att driva samarbetet framåt och se till att både agenter och universitet är up to date med den senaste informationen inom utbildningsvärlden och håller hög kvalité.

ICEF logga

 

/Steven Engström, CEO