UC Santa Barbara Extension Campus

Studera i USA - Studera i Kalifornien, Studera i Santa Barbara

University of California Santa Barbara (UCSB) Extension

Studera på University of California Santa Barbara Extension

UC Santa Barbara Extension (UCSB) är ett prestigefyllt statligt forskningsuniversitet i Santa Barbara, USA och är känt världen över. Universitetet har ett guldläge precis vid havet, där ett av USA:s vackraste stränder är belägna. Vill du studera på en plats med bra väder, magiska stränder, ett fantastiskt studentliv och en avslappnad livsstil så är UCSB något för dig. Som student på UCSB får du njuta av förstklassig utbildning medan du bor i en vacker, säker och välkomnande stad vid södra Kaliforniens kust. Här förenas akademisk kompetens med socialt engagemang och väcker kreativitet och nya upptäckter.

UC Santa Barbara har rankats som nummer 6 bland USA:s offentliga universitet i U.S. News & World Reports guide för ”2021 Best Colleges Rankings”, som är den mest lästa collegeguiden i landet. Universitetet har även rankats som #1 ”Green School” bland landets offentliga universitet i Princeton Reviews år 2015. Och inte nog med det så återfinns sex Nobelpristagare på UCSB:s fakultet. På UC Santa Barbara Extension kan du välja att läsa fristående kurser som Study Abroad-student, eller gå ett Diploma Program. Ta chansen att studera i Kalifornien på ett topprankat universitet!

UC Santa Barbara Extension Logga

4 skäl att studera på UC Santa Barbara Extension

  • #6 bland USA:s statliga universitet
  • Svårslaget studentliv i en riktig studentstad
  • Campus på stranden
  • Globalt ledande universitet inom forskning

Välkommen till UC Santa Barbara Extension!

 

UC Santa Barbara har över 20 000 studenter

UC Santa Barbara är ett högt rankat offentligt universitet som ligger i Isla Vista, Kalifornien, Santa Barbara. Det är en stor institution med över 20 000 studenter från alla världens hörn. Campuset ligger precis intill havet så utsikten från klassrummen är som en saga. UC Santa Barbara är kulturellt berikande och socialt engagerande. Som student på UCSB Extension har du möjlighet att delta i över 500 studentorganisationer och alla de aktiviteter som universitetet anordnar.

Perfekt läge

Staden Santa Barbara är lagom stor och du kan enkelt ta dig från föreläsning till stranden. Har du en cykel har du all den frihet du kan komma att behöva, här behöver du ingen bil för att göra det du behagar. Skolan ligger precis vid havet, viket gör det möjligt för dig att surfa, hänga eller plugga på stranden efter skolan eller varför inte på lunchen. Santa Barbara erbjuder ett brett utbud av restauranger och fik, här finns något för alla smaklökar.

Utbildningar på UCSB

I samarbete med UC Santa Barbara Extension erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 3 terminer
  • Diploma Program – 3 terminer

Läs mer om utbildningarna på UC Santa Barbara Extension.

Spana in UC Santa Barbara Extension i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

Spana in skolans blogg och lyssna på UCSB:s alldeles egna podcast och bli inspirerad

 

 

Intresseanmälan  Ansök nu

 

 

Santa Barbara är en fantastisk stad att studera i.

– Johanna A

UC Santa Barbara Boende

Att studera utomlands kan till en början vara skrämmande, men du inser snabbt att det är det bästa beslutet du tagit!

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Emma Ivarsson, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan