Studera i Australien - Studera i Newcastle

University of Newcastle

Studera på University of Newcastle Australia

På University of Newcastle Australia kan du studera i en helt fantastisk miljö med makalösa stränder i Newcastle, 11 mil från Sydney. Vissa utbildningar kan du även studera i Sydney och Central Coast. Det här är inte bara ett riktigt bra och yrkesinriktat universitet som Blueberrys studenter är oerhört nöjda med. Prisnivån är också väldigt fördelaktig om du till exempel vill studera 1 termin i Australien. Några populära ämnen i Newcastle är Engineering, Business, Architecture och Law (juridik). Universitetet ligger ofta högt ämnesrankat och speciellt inom Engineering.

University of Newcastle logo på blueberry.nu

4 skäl att studera på University of Newcastle

  • Mycket prisvärd utlandstermin (Study Abroad). Mer pengar över till att resa!
  • Väldigt bra rykte inom bland annat Engineering och Business.
  • Fint campusboende, vackra omgivningar och massor av stränder.
  • Newcastle är en otroligt mysig, genuin och charmig stad.

Utbildning utomlands som ger jobb

Universitetet fokuserar på att göra sina studenter redo för arbetslivet genom ett nära samarbete mellan universitet och näringsliv. Och det verkar sannerligen fungera. University of Newcastle är en stor skola med ett mycket bra utbud av Bachelor degrees, master Degrees och kurser för Study Abroad, vare sig du har en passion för Business, Engineering, Arts, Medicin eller andra områden.

Universitetet har två olika campus, ett större, Callaghan, där de flesta utbildningarna ges och ett mindre campus, University House, där främst fakulteten för Business och Law finns. Campusområdet ligger på 140 hektar av äkta australisk bush med en närhet till staden och stränder som gör skolans läge till ett av det bästa i Australien. När du inte pluggar finns det förutom fantastiska stränder gott om sportaktiviteter på campus. Vad sägs om en 18 meter hög klättervägg, basket och volleybollplaner? Om du vill plugga Business eller Law kommer du göra det i University House som ligger mitt i Newcastle.

I den här filmen får du en bild av varför andra studenter har valt University of Newcastle:

Newcastle har valts ut till en av världens mest attraktiva städer av Lonely Planet. Studenter från hela världen kommer till University of Newcastle för att studera och ta del av den avslappnade livsstilen som Newcastle erbjuder.

Utbildningar på University of Newcastle

I samarbete med University of Newcastle erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s degree – 3 till 4 år.
  • Master’s degree – 1 till 2 år.

Läs mer om utbildningarna här.

Spana in University of Newcastle i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Det är verkligen bra, ligger på ett perfekt avstånd från Sydney så man kan ta sig dit på ungefär 3h. Newcastle är verkligen en bra studieort, kan varmt rekommendera den!

– Sebastian M, Study Abroad

Funderar du på att plugga utomlands? Gör det, absolut ska du göra det! Det är en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Det kommer att ge dig en helt ny syn på omvärlden och du kommer att få vänner för livet som du kan åka och hälsa på ute i världen.

– Karl H, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Jag studerade en utlandstermin i Newcastle, Australien. Det var ett fantastiskt halvår som jag aldrig kommer att glömma!

– Frida E, Study Abroad

Läs studentberättelsen här!

Otroligt nöjd med mitt val av universitet, alla lärare är så involverade, skolan är extremt stor, många roliga event med mera!

– Sara Å, Study Abroad

Studera i Newcastle

Se vad staden har att erbjuda dig under din studietid.

Läs mer

Studera i Australien

Här hittar du information och tips för dig som planerar att studera här.

Läs mer

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Saga Kjell, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan