Utsikt över Malaga

Studera i Spanien - Studera i Malaga

Malaca Instituto

Studera på Malaca Instituto 

Har du alltid haft en dröm om att förbättra din spanska samtidigt som du bor bland palmer och solsken i södra Spanien? Perfekt, då är Malaca Instituto i Málaga det solklara valet för dig! Malaca Instituto är en av världens främsta språkskolor och har framförallt hyllats för sitt genomarbetade kursmaterial, sina engagerade lärare och sitt unika utbildningssystem. Malaca Instituto passar studenter i alla åldrar och är ett utmärkt val för både korta och långa vistelser. 

Skolan är belägen i Pedregalejo, ett mycket trevligt område i östra Málaga. Pedregalejo har en väldigt mysig miljö och här finns det många lokala fiskrestauranger och tapasbarer. Från skolan har du cirka 8 minuters promenadväg till stranden, och cirka 10 minuters bussresa in till centrum. På campus finns en liten restaurang med mycket rimliga priser där det serveras både frukost, lunch och middag men också tapas, kaffe och snacks. Dessutom finns här en liten biosalong, en utomhusterrass och den solklara höjdpunkten – en egen pool där kan du ta dig ett svalkande dopp eller varför inte passa på att göra läxorna här!

Logga Malaga Instituto

4 skäl att studera på Malaca Instituto

  • Studera på en världens bästa språkskolor, med hög klass på både utbildning och lärare
  • Skolan har ett mysigt campus med både pool, biosalong och restaurang
  • Väldigt effektivt kursupplägg, allt för att du som student ska lära dig så mycket spanska som möjligt på kort tid 
  • Ta del av skolans breda utbud av roliga aktiviteter som gratis matlagningskvällar och museibesök

Utflykter tillsammans med Malaca Instituto

Vid kursstarten anordnas ett välkomstmöte på skolan. Malaca Instituto har två anställda som enbart jobbar med fritidsaktiviteter och som student här kan du ta del av allt från museibesök, fiestas, konserter och matlagningskurser. Dessutom ordnas utflykter till självkostnadspris på helgerna till bland annat Sevilla, Granada, Nerja, Cordoba och Antequera . Se till att ta del av dessa fantastiska upplevelser för att göra din upplevelse extra minnesvärd!

En skola med hög kvalitet

Som tidigare nämnt är Malaca Instituto en av världens främsta språkskolor. Det märks bland annat på vilka organisationer skolan är medlem i. Skolan har kvoterat nationaliteterna på studenterna för att inget land ska bli för dominerande och är medlem i både EAQUALS (European Association for Quality Language Services – en mycket krävande europeisk kvalitetsorganisation) och IALC (International Association of Language Centres – en prestigefull grupp med språkskolor). Kurserna här är väldigt effektiva och du lär dig mycket spanska på såväl kortare som längre kurser

Utbildningar på Malaca Instituto

I samarbete med Malaca Instituto erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Normalkurs/Terminskurs 
  • Intensivkurs
  • Spanska + Hispanic studies 

Läs mer om utbildningarna på Malaca Instituto här.

Spana in Malaca Instituto i sociala medier

Facebook
Instagram
Youtube

Hej! Hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor om utlandsstudier.

Alexia Holse, Blueberry

Påbörja din ansökan

Skicka in din ansökan till Blueberry så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi går sedan vidare med ansökan till skolan, självklart helt kostnadsfritt.

Påbörja din ansökan