Studera på Bali - Studera i Denpasar

Warmadewa University

Studera vid Warmadewa University på Bali 

Warmadewa University är en av de mest prestigefyllda institutionerna på Bali, Indonesien, och rankas bland de bästa privata universiteten. Warmadewa University grundades 1984 och har 11 200 studenter, 7 fakulteter med 440 lärare och 28 studieprogram inklusive internationell verksamhet, ekonomi och förvaltning, som blandar akademisk excellens med kulturell fördjupning. Dess stora och moderna campus erbjuder extraordinära utlandsstudier på den förtrollande Island of Gods. 

Warmadewa University strävar efter att tillhandahålla etiskt hållbar kvalitetsundervisning som uppfyller kraven i det moderna samhället. Det finns ett särskilt fokus på utvecklingen av miljövänlig turism. 

4 anledningar att studera vid Warmadewa University 

  • Lär dig mer om Indonesien, dess kultur och ekonomi, och upptäck den unika balinesiska kulturen. 
  • Välj mellan traditionell eller praktisk undervisning och lär dig indonesiska på det bästa privata universitetet på Bali. 
  • Skräddarsy dina studier med friheten att välja mellan kurser på både kandidat- och masternivå och korsvälja kurser från Warmadewa University. 
  • Utforska den berömda paradisön och de närliggande öarna på din fritid. 

Campus Warmadewa universitet 

Warmadewa Universitys huvudcampus ligger i Denpasar, den pulserande huvudstaden på Bali. Läget gör att studenterna enkelt kan utforska öns frodiga landskap, gamla tempel och varma gästfrihet, samt njuta av balinesiska rätter, bevittna traditionella ceremonier och få kontakt med lokalbefolkningen. 

Studentföreningar och klubbar vid Warmadewa University 

På campus finns bland annat tennisbanor, en basketplan och ett språkbibliotek. Du är mer än välkommen att delta i olika aktiviteter som drama, dans och sportklubbar. Utbytesstudenter uppmuntras att delta i aktiviteter med lokala studenter, t.ex. joggingturer. Studenter gillar också att bilda sina egna fotbolls-, tennis- och beachvolleybollklubbar. 

Program vid Warmadewa University 

Warmadewa University erbjuder dig följande program: 

– Termin utomlands 

– Gap-year 

– Akademiprogram vid Warmadewa 

Läs mer om programmen på Warmadewa University här. 

Kolla in Warmadewa University på sociala medier 

Youtube
Instagram
Facebook
Twitter